!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Tug-E-Nuff Pocket Bungee Sheepskin Ball Tug, Pink Håndtag

Ikke på lager
Tilbudspris 107,40  DKK Regulær pris 179,00  DKK

Tug-E-Nuff pocket bungee sheepskin ball tug er perfekt til trækkeleg med din hund. Lavet af britiske fåreskind og med en gummibold med dupper som gør det lettere at kaste med legetøjet. 

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Tug-E-Nuff 

Tug-E-Nuff pocket bungee sheepskin ball tug er perfekt til trækkeleg med din hund. Lavet af britiske fåreskind og med en gummibold med dupper som gør det lettere at kaste med legetøjet. 

Designet til at passe ind i din hånd eller lomme, når foldet sammen.Det elastiske bungee håndtag sørger for at du har et behageligt greb, hvilket hjælper til at reducere hårde ryk i nakke og skuldre samtidig med at det er skånsomt for hundens hals og ryg når i leger. 

Legetøjet måler ca. 30 cm. 

OBS! Legetøjet sendes med assorteret bold farve.

Om Tug-E-Nuff

Tug-E-Nuff Dog Gear er en lille familiedrevet virksomhed, der opererer i kystbyen Exmouth i Devon. Konceptet med bytte og trække-drevet hundelegetøjet er opstået grundet en stor passion for agility og træning. Tug-E-Nuff designer og skaber motiverende trækkelegetøj som får hundene virkelig begejstret og motiveret til træning og leg.  

Hos TheDogHouse er vi stolte over at forhandle Danmarks største sortiment af Tug-E-Nuff træningslegetøj.

Alt pels brugt til Tug-E-Nuff´s legetøj er ansvarligt fremskaffet og er et biprodukt af fødevareindustrien. Alle fåreskindene er fra britiske gårde og kaninskindene stammer fra Vest Europa.

Legetøjet måler ca. 30 cm. 

Mushi & Max´s Gode Tip:

Tug E Nuff´s legetøj er ikke beregnet til at hunden ligger alene med det og tygger i det. Det er derimod beregnet til motiverende og interaktiv leg, samt som en ekstra særlig belønning til din hund ved træning.

For at gøre din hund interesseret i legetøjet, og for at sørge for at hunden forbliver interesseret, anbefaler vi at du aldrig lader legetøjet være tilgængeligt for hunden udover når i leger sammen (lad det derfor ikke ligge på gulvet så hunden selv kan gå til og fra det).

Når du introducerer legetøjet til din hund de første mange gange, handler det om at gøre legetøjet så spændende som muligt. Det er derfor vigtigt at lave en masse positive associationer, glade udbrud, eventuelt klask legetøjet et par gange på låret, lad hunden bide lidt i det og leg blid trækkeleg. For at din hund ikke skal blive træt af legetøjet er det en godt ide at tage legetøjet væk, mens legen stadig er god. Så f.eks efter en god omgang leg og træk, så kan legen afsluttes med et ”tak” og legetøjet gemmes væk. På den måde forbliver legetøjet interessant og ekstra særligt som belønning i træningen fremover.

God Træning