Trixie Kølebandana til Hunde, Afkøl Din Hund på Varme Dage SPAR 20%

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 31,00 DKK Normalpris 39,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Kølebandana til hunde

Denne smarte kølebandana holder din hund kølig på varme dage. Bandanaen er designet i et letvægtsmateriale som er yderst behageligt for hunden at have på samtidig med at hunden har fuld bevægelsesfrihed.

Læs venligst hele vores beskrivelse af produktet før du tager bandanaen i brug.

En kølebandana er med til at hjælpe med at regulere hundens krops temperatur på varme dage. Bandanaen virker ved at dyppe den i koldt vand (ikke isende koldt) og derefter vride den, hvorefter den sættes rundt om hundens hals. Du kan også hælde vand på bandanaen mens hunden har den på.

Så snart hunden har bandanaen på, vil den begynde at nedkøle ved hjælp af fordampning og kropsvarmen frigives.

  • Køler via evaporation
  • Køler behageligt
  • Ideel til træning eller shows
  • Letvægtmateriale 
  • Maksimal bevægelsesfrihed
  • Lavet af stærkt absorberende PVA

VIGTIGT: 

Det er vigtigt at din hund ikke har bandanaen på i for lange perioder eller sidder og får træk mens den har den på(blandt andet i en bil), da dette kan resultere i at din hund bliver forkølet. Vi anbefaler at du bruger bandanaen i mindre intervaller f.eks. på en gåtur, en køretur i bilen, en stund i haven etc. og at du ikke lader din hund have den på for længe af gangen.

Du skal altid holde øje med din hund og bandanaen, således at du er opmærksom på når bandanaen er blevet tør. Når bandanaen er blevet tør køler den ikke mere og har den modsatte effekt.

OBS: Skyl bandanaen grundigt før brug. Bandanaen skal altid holdes let fugtig og opbevares i den medfølgende pose. Må ikke udsættes for direkte sollys eller varme. Vær opmærksom på, at produktet ikke sikrer hunden mod overophedning, eksempelvis ved jogging i middagsol. Efterlad ikke hunden uden overvågning med produktet og vær opmærksom på tegn på overophedning såsom overdreven gispen og rastløshed.

Størrelsesguide

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hund rund om halsen på det bredeste stykke.

Størrelse

Passer hals

Small

20 - 30 cm

Medium

28 - 40 cm

Large

38 - 52 cm

XLarge

47 - 57 cm


Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse jakke din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde.
 Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. 

God Sommer!