Tre Ponti Hundesele MIDI Justerbar, Rød

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Tre Ponti Hundesele

Tre Ponti seler er designet og produceret i Italien. Designet er derfor enkelt og stilrent, og kvaliteten er absolut i top. Materialerne er af højeste kvalitet (udvalgt efter, hvad man også bruger i klatresporten) og arbejdet er udført præcist. Ikke mange hundehår sætter sig fast i selen og den er nem at skylle ren.

Selerne har en fantastisk pasform, så bringestykket presser korrekt på hundens brystparti, når den trækker frem, og samtidig giver selen god plads til skuldrenes bevægelser.

Materialerne tåler både varme og kulde, uden at de forandrer sig. Vælger du en Tre Ponti sele, vælger du også en sele, som din hund kan bruge gennem rigtig lang tid.

Selen er lige til at ''træde ind i''. Det vil sige, at hundens forben sættes midt i selen, og derefter trækkes selen op og lukkes med en snaplås på hundens ryg.


Selen findes i forskellige størrelser og i flere flotte farver. Alle med refleks, så hunden er synlig i den mørke tid.

Tre Ponti Midi Seler:

Tre Ponti Midi seler er en serie seler velegnet til mindre og mellemstore hunde fra omkring 7 kg til omkring 32 kg.

Selen har en fantastisk pasform, så bringestykket presser korrekt på hundens brystparti, når den trækker frem, og samtidig giver selen god plads til skuldrenes bevægelser. 

Selen er lige til at ''træde ind i''. Det vil sige, at hundens forben sættes midt i selen, og derefter trækkes selen op og lukkes med en justerbar plastikstrop på hundens ryg.

Selen er ligesom Tre Ponti Mini selen nem og hurtig at give hunden på, og det eren god løsning til hunde, der ikke bryder sig om at få noget over hovedet. 

Selen findes i 6 størrelser (MULIGHED FOR JUSTERING PÅ RYGGEN) og i flere flotte farver. Alle med refleks, så hunden er synlig i den mørke tid. 

Størrelse   KG
> 7
3 1/2 > 9
4 > 14
4 1/2 > 20
5 > 26
6 > 32