!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hundetransport

Det er altid hyggeligt at have vores firbenede venner med på tur. Og hvad enten du skal have din hund med på cykel, i bilen eller offentlig transport – så har vi et stort udvalg af transport til hunde.

30 varer

pr. side

Sådan træner du din hund til transport

Når du skal vænne din hund til at blive transporteret er det altid vigtigt, at du tager det i et tempo som din hund er tryg ved. 

Start med at putte et par lækre godbidder ind i transporttasken og lad din hund snuse og være nysgerrig. Det er vigtigt du ikke tvinger din hund ned i tasken, da det kan skabe en negativ association for hunden.

Det handler nemlig altsammen om, at skabe en god oplevelse for din hund, så den forbinder transportkassen, bilsædet eller cykeltasken, med noget positivt og rart.

Vi anbefaler desuden også, at du begynder vænne din hund til sin nye transporttaske, inden I skal bruge den første gang.

Sikker transport i bilen

I Danmark skal en hund transporteres forsvarligt, uden at være til gene for føreren af bilen. Der er dog intet decideret lovkrav om, at din hund skal være i et bur eller lignende, for at de må komme med i bilen.

Det er imidlertid altid en god idé at have din hund fastspændt når I kører. Så kan hunden ikke rende rundt i bilen og genere – og samtidig er det også det mest sikre for både din hund og dig.

Transporttasker til din hund

Uanset om du har en mellem eller lille hund, så er det nærmest garanteret, at du får brug en taske til hund før eller siden. Skal i med offentlig transport er det nemlig ofte påkrævet at din hund skal være i en taske, hvis den kan.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige taske til din hund eller hvalp. Hvis du leder efter en flytaske til din hund, er det vigtigt at du forhører dig om reglerne hos det aktuelle flyselskab. Reglerne for størrelse mm. kan nemlig variere fra selskab til selskab.