Timberwolf Læderhalsbånd Dusty Blue Str. 5: 50cm

På lager
Tilbudspris 44,00 DKK Regulær pris 109,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Læderhalsbånd

Timberwolf serien består af lækre håndlavede læderhalsbånd og liner til din hund. Lavet i England af den højeste kvalitetslæder og syet for styrke. Timberwolf læder har en dejlig luksuriøs tekstur.

Læderet er specielt behandlet for at gøre den blød og smidig, men også usædvanlig stærk og vandafvisende. Alle halsbånd og liner er lavet med stærke perimeter syninger og tunge die-cast spænder der sikrer at de forbliver holdbare i hele dets levetid.

OBS! Det er vigtigt at vedligeholde din hunds læderhalsbånd regelmæssigt med læderfedt da det ellers kan komme til at krakelere og se kedeligt ud. Klik på billedet nedenfor for at købe læderfedt:

 

Læderpleje

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

 

Størrelsesguide

Mål din hund rundt om halsen med en blødt målebånd. Målebåndet skal ligge tæt til halsen/huden, ingen fingre imellem.

Læg 2-3 cm til det halsmål du lige har målt.

Eksempel: Din hund måler 34 cm om halsen. Du ligger 2 cm til og derved får du et mål på 36 cm. I dette tilfælde ville vi vælge en størrelse 5.

Når du vælger halsbånd til din hvalp så sørg for at vælge en størrelse hvor hunden kan passe halsbåndet i det mindste hul. Derved kan du løbende justere halsbåndet ud til de størrere huller i takt med at hvalpen vokser og så får du mere ud af halsbåndet. 

For bedst at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse har vi lavet et størrelses skema hvor vi har målt selve hullerne på halsbåndet fra minimum længde (første hul) til maksimum længde (sidste hul).

Bredden på halsbåndene i hver enkelt størrelse er den samme hele vejen hen og man kan derfor med stor fordel selv lave ekstra huller.  

Størrelse

Første Hul

Sidste Hul

Passer Hals

Bredde

Str. 3. 28 – 36cm

30 cm

37,5 cm

 

1,5 cm

Str. 4. 35 – 43cm

34 cm

41 cm

 

2 cm

Str. 5. 39 – 48cm

37 cm

44,5 cm

 

2 cm

Str. 6. 45 – 54cm

43 cm

50 cm

 

2,5 cm

Str. 7. 50 – 59cm

48 cm

55,5 cm

 

2,5 cm

Str. 8. 55 – 63cm

53 cm

60 cm

 

2,5 cm

 

Specifikationer
Size5: 50cm