Soopa Dental Sticks Apple & Blueberry, 100g

På lager
Tilbudspris 41,65 DKK Regulær pris 49,00 DKK

Soopa Dental Sticks med æble, blåbær og økologisk kokosolie. Stængerne er veganske, kornfri og sprængfyldt med vitaminer og mineraler og sundhedsmæssige fordele. Enkle, lækre, nærende og bedst af alle hunde ELSKER dem.

Køb 3 eller flere pakker for 45 kr. stykket. Vælg frit mellem alle Soopa Dental Sticks varianterne. Rabatten fratrækkes automatisk når du går til kassen.

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Soopa Veganske Hundesnacks 

Soopa Dental Sticks er veganske, kornfri stænger til hunden, der elsker at tygge.

Fremstillet ved hjælp af naturlige ingredienser af menneskelig kvalitet hjælper de med at holde tænderne rene og forbedre hundeånden.

Disse sticks er sprængfyldt med vitaminer og mineraler og sundhedsmæssige fordele. Enkle, lækre, nærende og bedst af alle hunde ELSKER dem.

Størrelse: Indeholder 4 stænger. Ca. 14 x Ø 1,5 cm.

Vidste du

Kokosolie er en superfood rig på mellemlange triglycerider (MCT), som man ved undersøgelser har fundet ud af hjælper med at booste din hunds hjernekraft, mens chai frø er en fremragende kilde til Omega 3 fedtsyrer, der kan hjælpe med at fremme en sund pels. Kokos er rig på fibre, som understøtter en sund fordøjelse og hjælper din hund sund og glad.

Æbler er en stor kilde til vitamin C, vitamin A, kalium og antioxidanter. De er fyldt med fibre, som hjælper hunde med at opretholde en sund vægt, mens de hjælper med deres fordøjelse. Blåbær indeholder mineraler, der hjælper med at bevare stærke knogler, samt K-vitamin, som forbedrer calciumabsorptionen, og antioxidanterne i blåbær hjælper med at beskytte cellerne mod frie radikaler og betændelse, som kan hjælpe med at forebygge kræft. Enkle, lækre, nærende og bedst af alle hunde elsker dem!

 

  • Naturlige ingredienser
  • Vegansk
  • Fedtfattig
  • Ingredienser af fødevarekvalitet
  • Sikker og let at fordøje

 

Observer altid din hund når den spiser godbidder og tyggeben og hav altid frisk vand tilgængeligt for din hund.

Specifikationer
Ingredienser

Ingredienser: Kartoffelmel af hele kartofler, tapiokastivelse, vegetabilsk glycerin (ikke-palme), cellulosefibre, gærprodukter, økologisk kokosolie 2,5% æblepulver 1,5%, blåbærpulver 1%

Analyse: Olie/fedt 3,94%, protein 5,39%, fibre 3,2%, aske 1,22%, vand 11,0%.