!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Sommerprodukter

Sommeren er en skøn tid på året – også når man har en dejlig hund. For så er det endelig tid til at tage på sjove eventyr udenfor. Og hvad enten du leder efter et godt produkt til at holde din hund kølig, eller noget sjovt sommerlegetøj til din hund eller hvalp – så finder du det hele her.

Varer 1-60 af 111

Side
pr. side

Når du skal have hunden med på sommertur

Uanset hvilken årstid det er, så er det altid hyggeligt at have vores søde, firbenede venner med på tur. Derfor er det selvfølgelig også en god idé at være godt forberedt når varmen begynder at melde sig. 

Når du har din hund med på tur, så husk at give din hund godt med skygge og vand. Specielt når solen står højest på himlen. Er det meget varmt, så kan det også være en rigtig god idé, at vente med gåturen til om aftenen, hvor der er en smule koldere udenfor.

En kølig aktivitet på en varm sommerdag

Der er mange gode grunde til at forkæle din hund med en lækker, kold, snack. Hunde med kortere eller flade snuder har sværere ved at regulere deres kropsvarme, end hunde med lange snuder. Heldigvis er der nogle gode tricks til at køle din hund ned.

  • Fyld lækker vådkost i en kong eller lignende og læg den på frys – så har du en lækker hundeis
  • Tag et gammelt viskestykke eller håndklæde, gør det vådt og læg det i fryseren. Når det er frossent har din hund et sjovt tyggelegetøj, der samtidig køler den ned.
  • Brug en kølesele eller kølebandana, når det er varmt