Sikkerhed og synlighed

Det er altid vigtigt at være sikker i trafikken – uanset om I går tur i byen eller på landet. Med en smart sikkerhedslygte og refleks er I dog allerede godt på vej til at blive meget mere synlige i mørket.

27 varer

pr. side

De bedste hundelygter til vintermørket

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at vi man som hundelufter også skal ud og gå når det er mørkt. Får når vi først har ramt vinteren, så er det ofte både morgenturen og eftermiddagsturen der foregår med tændte gadelamper. 

I det halve år hvor der er mest mørkt, kan det være svært for andre i trafikken at se din hund og dig, når I er ude at gå. Derfor er det vigtigt at I er synlige, enten i form af en hundelygte eller eksempelvis en vinterjakke med refleks.

Og der bliver stillet store krav til det sikkerhedsudstyr, vi har til hunde her i vores butik. For når det kommer til din hunds sikkerhed – ja, så er kun den bedste kvalitet på markedet god nok.

Vi er stolte forhandlere af Orbiloc-lygte, der netop er den bedste lygte du kan give din hund på, når det bliver mørkt. De er nemlig designet helt specifikt til hundelivet, og kan både holde til alt fra regnvejr og legeaftaler med andre hunde.

Besøg vores hyggelige butik i Aarhus 

I over 9 år har vi haft den skønneste, lille hundebutik i Viby J – lige ved Viby torv. Hvis du er i nærheden, så kom endelig ind og hils på os. Og tag gerne din hund med – den er mere end velkommen her hos os. Vi har åbent mandag-fredag: 10-17.30 og lørdage 10-14.