Ruffwear Web Master Hundesele, Twilight Gray

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

PRODUKT INFORMATION

Ruffwear  

Ruffwear's Web Master hundesele er til dig, der har brug for at hjælpe din hund (ved at løfte i selen) op af trapper eller op i bilen. Men den er også til dig, der har en hund, der normalt 'bakker' ud af alle seler.

  • Med tanke på hundens anatomi giver denne sele optimal støtte og komfort på gåturen, og når du skal hjælpe din hund ved løft.
  • Web Master selen kan justeres 5 steder. Det giver optimal pasform
  • Selens design giver hunden stor bevægelsesfrihed uden gener fra selen
  • På grund af de 2 remme, som går under hunden, så er det (næsten!) umuligt for en hund at trække sig ud af selen
  • Polstring på stropper og ved bryststykket for god komfort - også ved løft
  • Påsyet kraftige reflekser for øget synlighed i mørke tider

Skaffevarer er en bestillingsvare som ikke er en del af vores faste sortiment, men som vi gerne vil prøve at bestille hjem til dig.

Dog gør vi opmærksom på at det ikke er alle bestillingsvarer som vi kan få hjem indenfor kort tid. Vi prøver for så vidt muligt at ”samle sammen” til en ordre ved den pågældende leverandør således at fragtomkostningerne ikke bliver for dyre.

Vi anbefaler derfor at du skriver til os og så vil vi gøre vores bedste for at se om vi kan tage varen hjem indenfor rimelig tid.

God Gåtur 

 

STØRRELSESGUIDE

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds brystkasse. Den bredeste del af din hunds brystkasse, lige bag ved forbenene, som vist på billedet. 

Vi anbefaler at du måler din hund med et blødt målebånd, som du ligger tæt ind til hundens krop. Når du har målt,lægger du 3 cm til og det er dette mål du skal gå efter. Så hvis din hund måler 42 cm om brystet og du lægger 3 cm til så ender du på 45 cm, og selen du skal vælge er, i dette tilfælde en XSmall. 

Størrelse

Brystmål

XSmall

43 - 56 cm

Small

56 - 69 cm

Medium

69 - 81 cm

Large/XLarge

81 - 107 cm


Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse sele din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde.
 Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve selen på.