Ruffwear Swamp Cooler Neck Gaiter, Aurora Teal/Heliotrope Purple

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 189,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Ruffwear Swamp Cooler Neck Gaiter

Ruffwear Swamp Cooler Neck Gaiter kølehalsbånd - holder din hund kølig på varme dage. Kølehalsbåndet hjælper med at afkøle din hund gennem fordampning.

Halsbåndet kan enten vrides op i vand, før den gives på, eller du kan overhælde ned med vand, mens hunden har den på. Kølingen sker via fordampning hvorved hundens varme frigives. Du kan tilføje vand løbende, så køleprocessen hele tiden er i gang.

Produktet er lavet i stretch spandex, som er både fleksibelt, behageligt og let. Gaiteren er også vendebar, så du kan skifte farve.

 

  • Kølehalsbåndet afkøler gennem fordampningsprocess
  • Kølehalsbåndet kan holde hunden afkølet på f.eks gåture, ved konkurrencer og udstillinger.
  • Kølehalsbåndet er vendbart
  • Lavet i stretch spandex, som er både fleksibelt, behageligt og let.

 

Bemærk! - Det er vigtigt at din hund ikke har kølehalsbåndet på i for lange perioder eller sidder og får træk mens den har det på, da dette kan betyde at din hund ender med en forkølelse. Vi anbefaler at du bruger kølehalsbåndet i mindre intervaller f.eks. på en gåtur, en køretur i bilen, en stund i haven etc. 

Du skal altid holde øje med din hund og kølehalsbåndet, så du opdager, når den er blevet tør. Når halsbåndet er blevet tørt køler den ikke mere og har den modsatte effekt.

Størrelsesguide

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds hals (der hvor halsbåndet sidder).  

Størrelse Halsmål Bredde
XXSmall 28-33 cm 6 cm
XSmall 33-38 cm 7,3 cm
Small 38-43 cm 8,8 cm
Medium 43-51 cm 9,7 cm
Large 51-61 cm 10,9 cm
XLarge 61-69 cm 11,7 cm

 

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse.