Ruffwear Front Range Hundesele, Red Sumac

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 455,00 DKK
 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

Ruffwear Front Range Hundesele

Hos TheDogHouse er vi meget begejstret over denne smarte og funktionelle hundesele fra Ruffwear. Vores absolut best sælgende sele. Og af gode grunde! Selen tilbyder en super ergonomisk pasform på hunden, store som små.

 

Selen tilbyder mange smarte funktioner som inkluderer:

 • Ergonomisk korrekt pasform – for fuld bevægelighed
 • Anti-træk strop foran på brystet – Perfekt træningsredskab til hunde der trækker
 • Ruffwear selen er nem at få på hunden, du skal ikke bakse med ben som skal igennem huller, den åbnes blot i begge sider om maven med klik spænder, trækkes over hovedet på hunden og lukkes omkring maven igen.
 • Selen har 2 steder hvor snoren kan fastgøres, den har en V-ring i aluminium på hundens ryg, og en forstærket strop på brystet som gør at selen kan fungere som en anti-træk sele.
 • Selen kan justeres i 4 punkter (ved halsen og maven) og giver dermed mulighed for god pasform og fuld bevægelighed.
 • Selen har skumpolstrede mave- og brystpanel, som gør den yderst komfortabel for hunden at have på.
 • Reflekterende kanter for højere synlighed i mørket
 • Matchende line og halsbånd kan tilkøbes

 

Ruffwear Front Range Selen fås i følgende farver: 

        

Ergonomisk God Pasform

Hos TheDogHouse går vi meget op i at hundeselen sidder ergonomisk korrekt på din hund, så den støtter og ikke restrikterer hunden på gåturen. Vi er stor fan af denne sele da den har en god ergonomisk y-form, der ikke restrikterer hundens bevægelser eller skuldre, men derimod tillader fuld bevægelsesfrihed og optimal støtte.

 

Størrelsesguide

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds brystkasse. Den bredeste del af din hunds brystkasse, lige bag ved forbenene, som vist på billedet. 

Vi anbefaler at du måler din hund med et blødt målebånd, som du ligger tæt ind til hundens krop. Når du har målt,lægger du 3 cm til og det er dette mål du skal gå efter. Så hvis din hund måler 42 cm om brystet og du lægger 3 cm til så ender du på 45 cm, og selen du skal vælge er, i dette tilfælde en XSmall. 

 

Størrelse Brystmål
XXSmall 33 - 43 cm
XSmall 43 - 56 cm
Small 56 - 69 cm
Medium 69 - 81 cm
Large/XLarge 81 - 107 cm

 

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse sele din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve selen på.

 

Anti-Træk Funktion

Hvordan virker anti-træk funktionen?

Linen sættes i stroppen foran på brystet. Hvis hunden trækker fremad vil den automatisk blive drejet ”ud af kurs”. Den uønskede adfærd vil derfor hurtigt stoppe. Ydermere får den et mildt tryk til brystet som automatisk gør at de stopper og holder tilbage med at trække. Det er i dette øjeblik at du får chancen for at træne hunden, få den på plads og gå pænt igen.

Ved at bruge anti-træk selen vil du være i stand til at tage kontrol over gåturen på en skånsom og human måde. Din hunds fokus bliver taget fra det den er interesseret i, til dig på et øjeblik. Dette giver dig mulighed for at gå i den retning, du vælger. Anti-træk selen er et fantastik redskab til at lære din hund at gå pænt på og samtidig bruger du en positiv trænings metode som styrker båndet mellem din hund og dig.

Bemærk at anti-træk funktionen ikke skal ses som et quick-fix, men udelukkende er ment som et hjælpemiddel i træningen med at få din hund til at gå pænt. Det er derfor vigtigt at fortsætte med at træne din hund selvom at du bruger anti-træk funktionen. Hvis du bruger anti træk funktionen i en længere periode uden at træne, vil din hund med tiden, vænne sig til den og den vil miste meget af dens effekt.

Bemærk også at vi ikke anbefaler at bruge anti-træk funktionen i lange perioder, da dette kan give uhensigtsmæssig vrid på hunden.