Red Dingo Polstret Hundesele med Anti-Træk Funktion. Pink

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 255,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Red Dingo Hundeseler 

Vi er mega begejstret for denne nye Red Dingo sele! Også perfekt som hvalpesele da den sidder ergonomisk godt på hunden og tilbyder masser af justering så din hvalp kan vokse i den. 

  • Super pasform: selen har en god ergonomisk y-form der ikke restrikterer hundens bevægelser eller skuldre, men derimod tillader fuld bevægelsesfrihed og optimal støtte. 
  • God justering. Selen kan justeres i halsen og rundt om maven. 
  • Selen er polstret med det lækreste bløde fleece materiale 
  • Selen har solide gode klik spænder formet som søde kødben 
  • Selen har en solid ring på brystet som gør at selen kan fungere som en anti-træk sele. For at læse mere om hvordan selen fungerer som anti-træk sele - læs venligst guiden nedenfor, efter størrelses guiden. 

God Ergonomisk Pasform

Hos TheDogHouse går vi meget op i at hundeselen sidder ergonomisk korrekt på din hund, så den støtter og ikke restrikterer hunden på gåturen. Vi er stor fan af denne sele da den har en god ergonomisk y-form, der ikke restrikterer hundens bevægelser eller skuldre, men derimod tillader fuld bevægelsesfrihed og optimal støtte.

God Gåtur :-)

STØRRELSESGUIDE

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds brystkasse (den bredeste del af din hunds brystkasse, lige bag ved forbenene)

Størrelse

Brystmål

Eventuelle Racer

XSmall

31 – 43 cm

Chihuahua, Mini Pincher, Papillion

Small

37 – 52 cm

Yorkshire Terrier, Mini Puddel

Medium

46 – 63 cm

Cairn Terrier, Beagle

Large

56 – 80 cm

Lille Labrador

XLarge

72 – 112 cm

Retriever

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve selen på.

ANTI-TRÆK FUNKTION

Linen sættes i ringen foran på brystet. Hvis hunden trækker fremad vil den automatisk blive drejet ”ud af kurs”. Den uønskede adfærd vil derfor hurtigt stoppe. Ydermere får den et mildt tryk til brystet som automatisk gør at de stopper og holder tilbage med at trække. Det er i dette øjeblik at du får chancen for at træne hunden, få den på plads og gå pænt igen.

Ved at bruge anti-træk selen vil du være i stand til at tage kontrol over gåturen på en skånsom og human måde. Din hunds fokus bliver taget fra det den er interesseret i, til dig på et øjeblik. Dette giver dig mulighed for at gå i den retning, du vælger. Anti-træk selen er et fantastik redskab til at lære din hund at gå pænt på og samtidig bruger du en positiv trænings metode som styrker båndet mellem din hund og dig.

Bemærk at anti-træk funktionen ikke skal ses som et quick-fix, men udelukkende er ment som et hjælpemiddel i træningen med at få din hund til at gå pænt. Det er derfor vigtigt at fortsætte med at træne din hund selvom at du bruger anti-træk funktionen. Hvis du bruger anti træk funktionen i en længere periode uden at træne, vil din hund med tiden, vænne sig til den og den vil miste meget af dens effekt.

Bemærk også at vi ikke anbefaler at bruge anti-træk funktionen i lange perioder, da dette kan give uhensigtsmæssig vrid på hunden.