!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Red Dingo Hundesele, Rød. Large

På lager
Tilbudspris 71,60  DKK Regulær pris 179,00  DKK

Lækker hundesele der tilbyder en rigtig god og ergonomisk pasform

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Red Dingo Hundeseler 

  • Super pasform: selen har en god ergonomisk y-form der ikke restrikterer hundens bevægelser eller skuldre, men derimod tillader fuld bevægelsesfrihed og optimal støtte. 
  • God justering. Selen kan justeres i halsen, rundt om maven og i bugen. 
  • Selen er lavet af bløde kvalitets materialer og med et robust klik spænde. 
  • Selen har en solid ring på brystet som gør at selen kan fungere som en anti-træk sele. For at læse mere om hvordan selen fungerer som anti-træk sele - læs venligst guiden nedenfor, efter størrelses guiden.  
  • Flotte designs og farver.
  • Spændet er udformet som et kødben, hvilket er et af kendetegnene fra Red Dingo.

 

Emil i hans nye sele

God Ergonomisk Pasform

Hos TheDogHouse går vi meget op i at hundeselen sidder ergonomisk korrekt på din hund, så den støtter og ikke restrikterer hunden på gåturen. Vi er stor fan af denne sele da den har en god ergonomisk y-form, der ikke restrikterer hundens bevægelser eller skuldre, men derimod tillader fuld bevægelsesfrihed og optimal støtte.

 

Størrelsesguide

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds hals og brystkasse (den bredeste del af din hunds brystkasse, lige bag ved forbenene)

Størrelse

Hals

Mave

Bredde 

XSmall

25 - 39 cm

30 – 44 cm

12 mm

Small

30 – 48 cm

36 – 54 cm

15 mm

Medium

36 – 59 cm

45 – 66 cm

20 mm

Large

46 – 76 cm

56 – 80 cm

25 mm


 

Anti-træk funktion

Linen sættes i ringen foran på brystet. Hvis hunden trækker fremad vil den automatisk blive drejet ”ud af kurs”. Den uønskede adfærd vil derfor hurtigt stoppe. Ydermere får den et mildt tryk til brystet som automatisk gør at de stopper og holder tilbage med at trække. Det er i dette øjeblik at du får chancen for at træne hunden, få den på plads og gå pænt igen.

Ved at bruge anti-træk selen vil du være i stand til at tage kontrol over gåturen på en skånsom og human måde. Din hunds fokus bliver taget fra det den er interesseret i, til dig på et øjeblik. Dette giver dig mulighed for at gå i den retning, du vælger. Anti-træk selen er et fantastik redskab til at lære din hund at gå pænt på og samtidig bruger du en positiv trænings metode som styrker båndet mellem din hund og dig.

Bemærk at anti-træk funktionen ikke skal ses som et quick-fix, men udelukkende er ment som et hjælpemiddel i træningen med at få din hund til at gå pænt. Det er derfor vigtigt at fortsætte med at træne din hund selvom at du bruger anti-træk funktionen. Hvis du bruger anti træk funktionen i en længere periode uden at træne, vil din hund med tiden, vænne sig til den og den vil miste meget af dens effekt.

Bemærk også at vi ikke anbefaler at bruge anti-træk funktionen i lange perioder, da dette kan give uhensigtsmæssig vrid på hunden. 

Specifikationer
StørrelseLarge