Pleje og hygiejne

Uanset om du har en hund med lang eller kort pels, så er god pleje af din hund både hyggeligt og godt for den generelle sundhed. Vi har et stort sortiment af de bedste plejeprodukter til hunde og hvalpe, samt et godt udvalg i postoperativ pleje.

Varer 1-59 af 203

Side
pr. side

Alt hvad du skal bruge til pleje af hund og hvalp

En glad hund er en velplejet hund. Præcis hvilken pleje der er den rigtige til netop din hund, afhænger af hvilken race den er. Nogle hunde kræver daglig pleje af blandt andet pelsen, hvorimod andre hunde blot skal have et bad og trimmet negle en gang imellem.

Du kan dog altid vide dig sikker på, at de plejeprodukter du finder til hunde her hos os, er nøje udvalgt og i høj kvalitet.

Pelspleje til hund

Der er stor forskel på hvad den bedste pelspleje er fra hund til hund. Langhårede racer som puddel og malteser, kræver ofte en daglig børstning og et bad med jævne mellemrum. Hvorimod en korthåret race ikke kræver det store, når det kommer til at pleje pelsen.

Hunde med underuld kræver ofte mere pleje og opmærksomhed, når pelsen skifter omkring vinter og sommer. Det er nemt at holde øje med, for det er her din hund fælder ekstra meget. Her kan regelmæssig børstning med en god karte gøre underværker.

God mundhygiejne hos din hund

Det handler ikke blot om, at give din hund en god og frisk ånde, når du eksempelvis børster hundens tænder. Et sundt og rent tandsæt er nemlig en essentiel del af din hunds generelle og gode helbred. 

Du kan hjælpe din hund med at holde have en god mundhygiejne på flere forskellige måder. Du kan naturligvis børste din hunds tænder med hundetandpasta, og du kan give din hund en godt og langtidsholdbart tyggeben.