!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Planet Dog Orbee-Tuff, Mini Chili Med Hul til Godbidder, SPAR 30 %

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 62,00  DKK Regulær pris 69,00  DKK
 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

[[start tab]]

INFORMATION

Hos TheDogHouse elsker vi simpelthen bare Orbee Tuff produkterne fra PlanetDog! Lavet af miljøvenligt materiale som er 100% genanvendeligt og super stærkt. 

Med Orbee Tuff Chili kan hunden lege med den som den er, eller den kan fyldes med din hunds yndlings godbidder eller vådfoder. Dermed forvandles den til et stykke aktivitetslegetøj, der giver langvarig aktivitet til din hund.For inspiration til hvad du kan komme i din Orbee Tuff Strawberry se under fanen tips og opskrifter til højre.

Orbee Tuff Chili er velegnet til mini hunde såsom Chihuahua, Papillon, Yorkshire Terrier og Mini Poodle.

Størrelse: Ca. Ø 8 cm. Hul størrelse: 

Legetøjet bliver produceret i USA hvor PlanetDog arbejdede med deres kemikere i to år på at gøre Orbee-Tuff til det mest holdbare, smidige og kraftige materiale til legetøj på markedet. Produkterne er blevet tilsat pebermynte duft som hunde elsker. 
Orbee-Tuff består udelukkende af FDA godkendte, ikke-giftige ingredienser.

"Tyg-o-meter"

Planetdog har meget fokus på hundelegetøjets kvalitet og holdbarhed. De har derfor udviklet et "tyg-o-meter", som fortæller om hver enkelt stykke legetøjs holdbarhed overfor hundens tænder.

Chili får 4 ud af 5 tænder på Planetdogs "Tyg-O-Meter"

[[end tab]]

[[start tab]]

TIPS & OPSKRIFTER

Alle disse fyld-muligheder kan fryses for at øge udfordringen for din hund og for at gøre massen mere fast.

 • Vådfoder: Altid et hit da det er fyldt med smag. Super nemt da det ikke kræver de store forberedelser! Vi anbefaler en god kvalitetsvådfoder såsom Christopherus og Herrmann´s.
 • Scrambled Eggs og revet ost- simpelt men lækkert!
 • Peanut butter og banan.
 • Hytteost 
 • Sardiner og scrambled eggs
 • Most kartoffel med små kød stykker evt. rester fra aftensmaden såsom kylling eller lam
 • Leverpostej 
 • Rå gulerodsstykker 
 • Kød og kogte grøntsager lavet til en grøntsags puré.
 • Most kartoffel med leverpostej eller fisk f.eks hvid fisk, tun, torskerogn, makrel, sardiner. 
 • Kogt ris med fisk f.eks hvid fisk, tun, torskerogn, makrel, sardiner. 

Ting du bør undgå at fodre din hund

Mens frugt og grøntsager er gode og populære valg til at fylde en kong med, er der visse ting du bør undgå at fylde i da de er giftige for din hund. Disse inkluderer: vindruer og rosiner. Løg og frisk hvidløg er heller ikke godt for din hund. Chokolade er giftigt for hunde. Mens ost, leverpostej og peanut butter er gode fyld muligheder så anbefaler vi at du bruger dem i moderate mængder.


[[end tab]]

[[start tab]]

MILJØVENLIGT LEGETØJ

PlanetDog ligger absolut i toppen når det kommer til kvalitets legetøj til hunde men også når det kommer til at skåne miljøet.  Alt deres legetøj er fri for ftalater og andre giftstoffer, som kan gøre skade på både dyr og mennesker. Planetdog genbruger alt det materiale, som bliver tilovers under produktionen, så når der bores huller i boldene el. lign så genanvender de materialerne til nye produkter. 


[[end tab]] [[start tab]]

STØRRELSESGUIDE

For at vælge det bedste legetøj til lige netop din hund skal du vælge ud fra hvor meget din hund elsker at tygge. Nogle hunde er mere forsigtige med deres legetøj og går ikke så hårdt til værks når de tygger mens andre hunde er såkaldte power-tyggere. 

Hvis din hund er en power-tygger skal du vælge legetøj med 5 ud af 5 tænder på tyg-o-meter skalaen.

Det er også vigtigt at du vælger legetøj i en sådan størrelse, at det ikke kan komme ind i den bagerste del af din hunds kæber, for det er her power-tyggeriet foregår. Du skal altså vælge en bold der er så stor at din hund kan bærer den i "formunden", men ikke gabe over den, med det bagerste af kæberne.

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse legetøj din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring på 35106560. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde det rigtige legetøj. 

[[end tab]]