!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Planet Dog Orbee-Tuff, FløjteBold SPAR 30%

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 87,00  DKK Regulær pris 109,00  DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

[[start tab]]

INFORMATION

Vi elsker Orbee-Tuff produkterne fra PlanetDog! Lavet af miljøvenligt materiale som er 100% genanvendeligt og super stærkt. Hos TheDogHouse er vi stolte over at kunne tilbyde et stort sortiment af Orbee-Tuff produkterne. 

Orbee-Tuff fløjtebolden er selvlysende, hoppende, lavet af kraftigt materiale og dufter dejligt af peppermynte. På grund af boldens opbygning fløjter den når den flyver gennem luften, og er derfor særdeles velegnet til den ældre hund som måske ikke ser så godt længere, eller som et sjovt indslag i hverdagen. Jo hårdere du kaster den, jo højere fløjter den. Den passer også i en standard bold kaster. 

Størrelser: 6,5 cm.

Bolden er ikke bedømt i tyggebarometeret, da den ikke er beregnet som et tyggelegetøj for hunden men som et kaste legetøj.

Legetøjet bliver produceret i USA hvor PlanetDog arbejdede med deres kemikere i to år på at gøre Orbee-Tuff til det mest holdbare, smidige og kraftige materiale til legetøj på markedet. Produkterne er blevet tilsat pebermynte duft som hunde elsker. 
Orbee-Tuff består udelukkende af FDA godkendte, ikke-giftige ingredienser. 

[[end tab]]

[[start tab]]

MILJØVENLIGT LEGETØJ

PlanetDog ligger absolut i toppen når det kommer til kvalitets legetøj til hunde men også når det kommer til at skåne miljøet.  Alt deres legetøj er fri for ftalater og andre giftstoffer, som kan gøre skade på både dyr og mennesker. Planetdog genbruger alt det materiale, som bliver til overs under produktionen, så når der bores huller i boldene el. lign så genanvender de materialerne til nye produkter. 


[[end tab]] [[start tab]]

STØRRELSESGUIDE

For at vælge det bedste legetøj til lige netop din hund skal du vælge ud fra hvor meget de elsker at tygge. Nogle hunde er mere forsigtige med deres legetøj og går ikke så hårdt til værk når de tygger mens andre hunde er såkaldte power-tyggere. 

Hvis din hund er en power-tygger skal du vælge legetøj med 5 ud af 5 tænder på tyg-o-meter skalaen.

Det er også vigtigt at du vælger legetøj i en sådan størrelse, at det ikke kan komme ind i den bagerste del af din hunds kæber, for det er her power-tyggeriet foregår. Du skal altså vælge en bold der er så stor at din hund kan bærer den i "formunden", men ikke gabe over den, med det bagerste af kæberne.

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse legetøj din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring på 35106560. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde det rigtige legetøj. 

[[end tab]]