!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Planet Dog Orbee-Tuff, Diamond Plate Double-Tuff, Grøn SPAR 30%

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 75,00  DKK Regulær pris 89,00  DKK
 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

[[start tab]]

INFORMATION

Orbee Tuff Hundelegetøj

Vi elsker Orbee-Tuff produkterne fra PlanetDog! Lavet af miljøvenligt materiale som er 100% genanvendeligt og super stærkt. Hos TheDogHouse er vi stolte over at kunne tilbyde et stort sortiment af Orbee-Tuff produkterne. 

Orbee-Tuff diamond Plate Double-Tuff er holdbar, hoppende, lavet af kraftigt materiale og dufter dejligt af peppermynte. Dette er et yderst holdbart hundelegetøj og, mens vi aldrig kan garantere noget legetøj som helt igennem ”ubrydeligt” så får dette legetøj flotte anmeldelser fra mange ejere med power-tyggere. 

Diamond Plate Double-Tuff har et sjovt asymmetrisk fordoblet design så bolden hopper i forskellige retninger, hvilket giver mental stimulering og sjov til hunden.

Diamond Plate Double-Tuff kan fyldes med en bred vifte af fyldninger på samme måde, som du ville gøre med et klassisk Kong legetøj eller Orbee-Tuff Carrot. For inspiration til hvad du kan komme i din Diamond Plate Double-Tuff se under fanen tips og opskrifter til højre. Bemærk at Diamond Plate Double-Tuff hullerne er mindre end i Kong legetøj.

Fås i 3 Størrelser: 

Small: 8 cm. Hul Størrelse: 1.5cm (kun egnet til meget små hunde)

Medium: 11 cm. Hul Størrelse: 2 cm. 

Large: 13 cm. Hul Størrelse: 2.5 cm.

Fås i farverne: Grøn, Lilla og Sølv.

Legetøjet bliver produceret i USA hvor PlanetDog arbejdede med deres kemikere i to år på at gøre Orbee-Tuff til det mest holdbare, smidige og kraftige materiale til legetøj på markedet. Produkterne er blevet tilsat pebermynte duft som hunde elsker. 
Orbee-Tuff består udelukkende af FDA godkendte, ikke-giftige ingredienser.

Planetdog har meget fokus på hundelegetøjets kvalitet og holdbarhed. De har derfor udviklet et "tyg-o-meter", som fortæller om hver enkelt stykke legetøjs holdbarhed overfor hundens tænder.

Diamond Plate Double-Tuff får 5 ud af 5 tænder på Planetdogs "Tyg-O-Meter"

  

[[end tab]]

[[start tab]]

TIPS & OPSKRIFTER

Alle disse fyldmuligheder kan fryses for at øge udfordringen for din hund og for at gøre massen mere fast.

1. Vådfoder

Altid et hit da det er fyldt med smag. Super nemt da det ikke kræver de store forberedelser! Vi anbefaler en god kvalitetsvådfoder uden korn såsom disse Christopherus varianter.

Se mere her: 

2. Scrambled Eggs og revet ost- simpelt men lækkert!

3. Peanut butter og banan. Wolfsblut kiks stukket i toppen (mange spændende varianter).

Se mere her:

 

4. Tørfoder med en lille smule hytteost, lidt sardiner, scrambled eggs og afslut med peanut butter i toppen.

5. Kartoffelmos med små kød stykker, toppes med noget lækkert I toppen som f.eks. peanut butter, lidt yoghurt eller leverpostej og en tørret kallun stick 

Se mere her:  

6. Gulerødder og hytteost

7. Hakket kød eller kødstykker (lever, kalkun, lam) og kogte grøntsager lavet til en grøntsags puré.

8. Kartoffelmos blandet med hvid fisk, tun eller sardiner. Toppes med en tørret fiske snack.

Se mere her: 

9. Torskerogn blandet med ris og en lille smule flødeost. Eller Kartoffelmos blandet med torskerogn eller tun. 

10. Mini Roast beef dinner – denne kombination er super god hvis man har lidt kødrester tilovers fra aftensmaden fra dagen før. Broccoli og gulerod (rå eller kogt), most kartoffel, oksekødsstykker og en lille smule sovs fortyndet med vand eller lidt kødjuice.

11. Kartoffelmos blandet med lidt leverpostej. Grøntsags puré af kogte grøntsager. Burns kød pølse stukket i toppen.

Se mere her: 

   

  Ting du bør undgå at fodre din hund

  Mens frugt og grøntsager er gode og populære valg til at fylde en kong med, er der visse ting du bør undgå at fylde i da de er giftige for din hund. Disse inkluderer: vindruer og rosiner. Løg og frisk hvidløg er heller ikke godt for din hund. Chokolade er giftigt for hunde. Mens ost, leverpostej og peanut butter er gode fyld muligheder så anbefaler vi at du bruger dem i moderate mængder.


  [[end tab]]

  [[start tab]]

  MILJØVENLIGT LEGETØJ

  PlanetDog ligger absolut i toppen når det kommer til kvalitets legetøj til hunde men også når det kommer til at skåne miljøet.  Alt deres legetøj er fri for ftalater og andre giftstoffer, som kan gøre skade på både dyr og mennesker. Planetdog genbruger alt det materiale, som bliver til overs under produktionen, så når der bores huller i boldene el. lign så genanvender de materialerne til nye produkter. 


  [[end tab]] [[start tab]]

  STØRRELSESGUIDE

  For at vælge det bedste legetøj til lige netop din hund skal du vælge ud fra hvor meget de elsker at tygge. Nogle hunde er mere forsigtige med deres legetøj og går ikke så hårdt til værk når de tygger mens andre hunde er såkaldte power-tyggere. 

  Hvis din hund er en power-tygger skal du vælge legetøj med 5 ud af 5 tænder på tyg-o-meter skalaen.

  Det er også vigtigt at du vælger legetøj i en sådan størrelse, at det ikke kan komme ind i den bagerste del af din hunds kæber, for det er her power-tyggeriet foregår. Du skal altså vælge en bold der er så stor at din hund kan bærer den i "formunden", men ikke gabe over den, med det bagerste af kæberne.

  Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse legetøj din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring på 35106560. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde det rigtige legetøj. 

  [[end tab]]