PawZ Hundesko, XSmall (5,1cm) Orange-XSmall

Udsolgt
Tilbudspris 20,00 DKK Normalpris 129,00 DKK

Smarte engangshundesko fremstillet i 100% naturgummi. Skoene sidder godt på poten og giver maksimal bevægelsesfrihed, samtidig med at de er vandtætte og yder beskyttelse mod sne, frost og vejsalt.

  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

PawZ Hundesko

Smarte engangshundesko fremstillet i 100% naturgummi. Skoene sidder godt på poten og giver maksimal bevægelsesfrihed, samtidig med at de er vandtætte og yder beskyttelse mod sne, frost og vejsalt.

PawZ er den eneste en-gangs hundesko i verden. Lavet af naturgummi, er Pawz 100% biologisk nedbrydelige. Pawz er designet til at være lette og komfortable for din hund at gå med og passer godt på poten uden brug af lynlåse eller velcrobånd. Både moderigtigte og slidstærke, tilbyder Pawz seriøs pote beskyttelse. PawZ er de eneste hundesko der føles naturlige for din hund at have på, da de uden polstring giver din hund mulighed for at føle jorden under dem, hvilket giver dem en følelse af sikkerhed. Ligesom en strømpe, følger PawZ din hunds poters bevægelse for maksimal komfort. PawZ kommer med 12 sokker i en pakke, og hver sko kan bruges mange gange.

Bemærk venligst: Selvom PawZ er engangssko, så kan de oftest holde til flere gange.

Holdbarheden afhænger af underlaget, som hunden bevæger sig på, type bevægelse (Løb, leg, stille gåture osv.), længden på hundens klør og mange andre faktorer. Vi har hørt fra kunder som kun kan bruge et sæt til en enkelt eller to gåture og kunder som har dem en hel vintersæson.

Hver størrelse har sin egen farve. Selvom farverne er festlige, så er PawZ et seriøst produkt med fokus på komfort og funktionalitet. Fås nu også i Sort. 

Størrelsguide:

Herunder finder du en vejledning til hvordan du vælger den rigtige størrelse til din hund.

Sådan finder du størrelsen Mål din hunds pote!

Mål din hunds pote mens den står på et fast underlag med vægten på den pote du måler.  Du skal måle poten fra den forreste negl til den bagerste trædepude.

Den er vigtigt at den sidder godt fast omkring anklen - dog uden at stoppe blodcirkulationen. På selve poten må den gerne være en lille smule for stor.

I skemaet herunder finder du den størrelse, som du skal bruge ud fra den længde du måler din hunds pote til:

Størrelse

Mål

Farve

Tiny

2,0 cm

Limegrøn

XXS

3,8 cm

Gul

XS

5,0 cm

Orange

S

6,3 cm

Rød

M

7,6 cm

Blå

L

10 cm

Lilla

XL

13 cm

Mørk grøn

 

Specifikationer
TitleXSmall