Log-in
Fragt 39 kr. Hurtig levering til GLS pakkeshop. Fri levering ved køb over 600 Kr. 
Søg

Velkommen hos TheDogHouse

Hos TheDogHouse finder du et bredt sortiment af kvalitets hundeudstyr og foder, ja du hørte rigtigt – en butik spækket fyldt med alt hvad din hunds hjerte begærer! Ud over net butikken er TheDogHouse også stolte over at kunne præsentere en fysisk butik i Viby J, Århus.

Min vision er simpel: Jeg elsker hunde og derfor har jeg håndplukket de bedste kvalitets produkter på markedet til dig og din hund.

  

TheDoghouse er ejet og bestyret af mig selv, Maria Korup sammen med mine to frække Cairn Terriere Mushi og Max som altid er med mig på arbejde - de befinder sig ovenpå bag en babygate, men de kan hele tiden høre, hvad der foregår i butikken. Nogle gange, når der kommer en stamkunde, får de lov til at komme ned og hilse på deres firbenede ven. Efter at have boet 9 år i Skotland, er jeg vendt tilbage til min fødeby Århus og i 2013 blev TheDogHouse til. Som en hengiven hundeejer og hundeelsker ønsker jeg at tilbyde hundeejere et stort udvalg af kvalitets og unikke hunde tilbehør til rigtig gode priser.

Jeg håber at du vil nyde at handle på TheDogHouse hjemmeside. Produkterne bliver løbende opdateret og vi har ofte særlige tilbud og kampagner kørende.

TheDogHouse Butikken

  

Mens salg af hundeartikler på nettet er meget populært, ønsker jeg hos TheDogHouse også at give dig mulighed for at være i stand til at besøge en fysisk butik, se produkterne og prøve dem, før du køber.

Med mange års erfaring inden for detail med hundeartikler, leverer jeg altid kompetent rådgivning og vil altid gerne være behjælpelig med min erfaring og viden indenfor adfærd, træning og ernæring. Det er essentielt for mig at kunne tilbyde en personlig, skræddersyet service til dig, og det er centralt for hele den måde, virksomheden drives på.

Du er meget velkommen til at medbringe din hund i butikken og jeg gir selvfølgelig altid en gratis godbid. 

Jeg glæder mig til at se dig og din hund!

Hilsen Maria, Mushi & Max

Åbningstider

TheDogHouse, Stenkildevej 4, 8260 Viby J, Århus er åben:

Mandag til fredag 10-17.30

Lørdag 10-14

Søndag - Lukket

Tel: 35 10 65 60. 

Info@thedoghouse.dk

 

Scroll til toppen