Log-in
Den fysiske butik i Viby J er åben med normale åbningstider. Fragt 39 kr. Hurtig levering til GLS pakkeshop. Fri levering ved køb over 600 Kr. 
Søg

Godbidder & Tyggeben

Alle hunde fortjener en lækkerbisken en gang imellem. Hos TheDogHouse har vi med omhu valgt et meget stort udvalg af naturlige tyggeben og godbidder. Vores naturlige godbidder er sunde og velsmagende og mange af dem har også en tandrensende effekt som samtidig styrker din hunds gummer og kæber. 

Når du giver din hund gnaveben og knogler, sørger du for, at din hund bruger sine tænder, hvorved risikoen for udvikling af tandsten og dårlig ånde mindskes betydeligt. Gnaveben og knogler holder din hund beskæftiget i mange timer og indeholder en perfekt balance mellem calcium og phosfor, som medvirker til at holde din hund sund. Knogler og klove er også et godt alternativ, da du selv kan fylde dem igen med nyt spændende fyld, når din hund har spist sig igennem indholdet. 

      

Leder du efter godbidder med en bestemt kødkilde?

For at finde godbidder med en bestemt type kød, klikker du blot på de forskellige bokse nedenfor, for at finde masser af lækre og spændende godbidder.  

         

 

 

Scroll til toppen