Log-in
Fragt 39 kr. Hurtig levering til GLS pakkeshop. Fri levering ved køb over 600 Kr. 
Søg

Forretningsbetingelser

Virksomhedsoplysninger:

TheDogHouse

Stenkildevej 4

8260 Viby J

Tel: 35 10 65 60 

info@thedoghouse.dk

CVR: 34976945

 

Åbningstider: 

Mandag - fredag 10-17.30

Lørdag 10-14

Søndag Lukket

 

TheDogHouse Handelsbetingelser:

Betaling

Vi accepterer betaling med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og Switch. 

Priser

Alle priser er inklusiv dansk moms (25%). Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Udsolgte varer

Der tages forbehold for udsolgte varer og leverandørsvigt. Er en vare udsolgt vil du blive kontaktet ang. ændret leveringstid, alternativ vare el. lign.

Da vores varelager styres manuelt, kan der forekomme enkelte fejl, og varer kan være udsolgt. Forekommer dette, vil du blive kontaktet ang. ændret leveringstid, alternativ vare el. lign.

Ved farvevalg på legetøj og andre småting, hvor farve ikke er blevet specificeret af kunden, forbeholder vi os retten til at sende varen i den farve vi har på lager.

Skaffevarer

Ved varer som står anført som skaffevarer, bedes kunden kontakte os før bestilling og forhøre nærmere om leverings muligheder og tidramme. Ikke alle skaffevarer kan bestilles hjem med kort leveringstid.

Skaffevarer har en ca. leveringstid på 2-3 uger. De fleste skaffevarer kan ikke tages retur.

Leveringtid

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive leveret i løbet af 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling.

Hvis du bestiller inden klokken 11.00 bliver pakken afsendt samme dag (forudsat det er en lagervare), og du skulle gerne modtage varen følgende hverdag. Varer bestilt efter klokken 11.00 vil blive afsendt den følgende hverdag. Vi sender ikke varer på lørdage og søndage.

Hundetegn sendes separat fra dine andre varer og leveres i løbet af 3-5 hverdage.

Pakke Porto

Alle pakker bliver sendt med GLS. 

Vi sender alle ordre som pakker. Det gør det lettere for os og for vores kunder at spore dem, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.

Når du har lagt varer i kurven skal du vælge hvilken pakkeshop du ønsker din pakke leveret til. 

Hos TheDogHouse leverer vi dine varer i løbet af 2-4 hverdage.

Fri Fragt

Alle ordre over 600 kr.(eksl. fragt) leveres fragtfrit i Danmark. Gælder ikke Færøerne og Grønland. Bemærk at alle pakker der bliver sendt med fri fragt bliver sendt med GLS og bliver leveret til pakkeshop efter kundens eget valg.  


Levering Hundetegn

Leveringstiden på hundetegn er 3-5 hverdage. Hundetegn bliver sendt sepererat fra andre bestite varer, da de bliver sendt direkte fra vores gravør RedDingo. Fordi hundetegn hører under specialfremstillet varer efter gravering, ophører fortryselsesretten. Pengene vil derfor også blive trukket på dit kort, når vi bestiller dit hundetegn.

Da vores hundetegn købes til mange andre formål end som id til hunde, er det dit eget ansvar at hundetegnet lever op til hundeloven. Hundeloven foreskriver: Ejers fulde navn og fulde adresse. Vi læser ikke korrektur på bestilte hundetegn, så husk at kontroller, at du har skrevet rigtigt.

Flexlevering o.lign

Har du flexlevering eller tillader du at varerne bliver stillet, når du ikke er hjemme, er dette på købers eget ansvar. TheDogHouse kan ikke holdes ansvarlig, for varer der bliver stjålet eller beskadet. Ønsker du varer stillet, kan du skrive dette under notatfeltet, når du gennemfører bestillingen.

Mål på senge, Tøj, Seler og lign.

Mål på hundesenge er udvendige mål på sengene med mindre andet er angivet.

Tøj/seler m.m

Ved varer som tøj, seler og lign, vejleder vi meget gerne om, hvilken størrelse din hund formentlig skal bruge, udfra de mål du tager. Da vi ikke selv har mulighed for at måle hunden, gør vi venligst opmærksom på, at køber selv har ansvaret for den valgte størrelse.  

Fortrydelsesret

Hos TheDogHouse har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din ordre.

Hvis du fortryder et køb af en vare skal du underrette os inden for 14 dage efter at du har modtaget varen. Varen skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har sendt os meddelelse om at du har fortrudt købet. Ved returnering af en vare beder vi dig udfylde vores returformular som er vedlagt ordren, og sende den sammen med den returneret vare. Angiv på retursedlen, at du ønsker pengene tilbage.

Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen og med alle originale labels/mærker. Med ”i samme stand” menes, at varen gerne må prøves, men ikke på en måde der forringer varens værdi. Dvs. varen må ikke have mærker efter f.eks. savl, bidemærker eller lugte af røg, kælder mv. og varen skal altid returneres i original emballagen. Manglende originalemballage kan resultere i, at varen ikke kan anses for returneret i samme stand og mængde. Bemærk venligst at der ikke er fortrydelsesret på shampoo, hundefoder, godbidder samt graveret hundetegn.

Den 13. Juni 2014 er der blevet lavet nye E-handel regler:

Den nye lov siger at den returneret vare skal fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge  den og vurdere dens egenskaber, ligesom du må i en butik. Din hund må altså gerne prøve halsbånd, seler, tøj og lign. men ikke ha det på ud på en gå tur.

Hvis varen bærer præg af at have været brugt ud over det eller er blevet skadet, mister du ikke din fortrydelsesret men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen, hvis du vælger at fortryde købet. hvor meget du kommer til at betale afhænger af varens tilstand. 

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. TheDogHouse er alene forbeholdt retten til at vurdere varens mulige forringelse. 

Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Vi anbefaler, at du sender varen forsikret da TheDogHouse ikke kan blive holdt ansvarlige for pakker der går tabt i posten før de når frem til os. Du er således ansvarlig for varen indtil den kommer retur til os.   

Såfremt du fortryder dit køb tilbagebetales hele købesummen til dig. Vi returnerer pengene på samme måde, som de er blevet betalt af dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Ved returnering af varer, hvor der er brugt et kreditkort som betalingsmiddel,tilbageføres beløbet på kreditkortet og udbetales dermed ikke kontant.

Hvis du har fået gratis fragt på dit køb, vil fragt blive modregnet i returbeløbet. Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter modtagelse af returvaren.

Alle retur varer skal sendes til TheDogHouse på nedenstående addresse:

 

TheDogHouse

Stenkildevej 4

8260 Viby J

Har du spørgsmål til reglerne for bytning, fortrydelse eller reklamation kan du kontakte os på telefon 35 65 60 eller sende en mail på info@thedoghouse.dk.

 

Skader

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer sent fra vores lager, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den selvfølgelig uden omkostninger for dig.

Bytteret

Har du købt en vare i en forkert størrelse/farve kan du få den byttet til en anden indenfor 14 dage. Ønsker du at få en vare byttet skal den sendes til:

TheDogHouse

Stenkildevej 4

8260 Viby J

Du udfylder blot returformularen som er vedlagt ordren og sender den retur sammen med din vare. Angiv på retursedlen, at du ønsker pengene tilbage og at du bestiller en ny vare på vores hjemmeside. Lav herefter en ny ordre via hjemmesiden www.thedoghouse.dk, på den vare du ønsker i stedet. Vi sender din nye vare, så snart vi modtager din ordre.

Du skal selv betale de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen samt de nye omkostninger for forsendelse af den nye vare. Vi anbefaler, at du sender varen forsikret da TheDogHouse ikke kan blive holdt ansvarlige for pakker der går tabt i posten før de når frem til os.

Du skal returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Med ”i samme stand” menes, at varen gerne må prøves, men ikke på en måde der forringer varens værdi. Dvs. varen må ikke have mærker efter f.eks. savl, bidemærker eller lugte af røg, kælder mv og varen skal altid returneres i original emballagen. Bemærk venligst at der ikke er bytteret på shampoo, hundefoder, godbidder samt graveret hundetegn og udsalgsvarer.

Hvis varens værdi er blevet forringet bortfalder fortrydelsesretten.

Reklamation

Hos TheDogHouse har du jf. dansk købelov 2 års reklamationsret.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger naturligvis at reklamationen er berettiget, og reklamationsretten dækker derfor ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ringe vedligeholdelse.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode. 

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles TheDogHouse indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamations sager afholder TheDogHouse returnerings omkostninger i rimeligt omfang. 

Den danske købelovs reklamationsret er som følger:

0-6 måneder: fejl der viser sig i denne periode formodes at have været tilstede på købstidspunktet, medmindre sælgeren sandsynliggør at det ikke er tilfældet.

7-24 måneder: Forbrugeren skal bevise, at den fejl eller mangel, der klages over, var til stede på købstidspunktet.

Ved reklamation bedes du kontakte TheDogHouse på info thedoghouse.dk. herefter vil vi kontakte dig med henblik på om du skal returnere varen. Skal varen returneres dækker TheDogHouse de fragtomkostninger, du måtte have.

Reklamationsretten dækker ikke legetøj, som er bidt i stykker, da hunden skal være under opsyn ved brug af legetøj.

Rabatkoder/kampagnekoder

Med mindre andet er angivet, kan kampagne- og rabatkoder som udgangspunkt ikke benyttes på varer der allerede er nedsat.

 

Scroll til toppen