Log-in
Den fysiske butik i Viby J er åben med normale åbningstider. Fragt 39 kr. Hurtig levering til GLS pakkeshop. Fri levering ved køb over 600 Kr. 
Søg

Foder & Fodertilbehør

Hos TheDogHouse er vi specialiseret i korrekt ernæring for hunde og går meget op i at hjælpe dig med at vælge den bedste ernæring for din hund.

Udvalget af hundefoder på markedet er efterhånden enormt og det kan være meget svært at navigere i som hundeejer. Vi kan hjælpe dig med at forstå ingredienserne i din hunds foder og lave en foderanalyse, samt udvælge det helt rigtige foder til lige netop din hunds behov.

Din hund er kødæder og har brug for en kost rig på gode proteinkilder fra bland andet kød, fisk og hele æg. Derfor har vi udelukkende valgt foder som stemmer overens med netop disse biologiske behov. Vi mener ikke hunde har godt af en diæt rig på fyldstoffer som ris, hvede, roetrævler, kartoffel og andre kulhydrater som din hund ikke har brug for.

Vi lagerfører det prisvindende tørfoder fra Acana & Orijen og kvalitets råt fuldfoder fra MUSH BARF. Er du i tvivl om hvad du skal fodre med eller har du spørgsmål til din hunds foder så kom gerne ind og tag en snak med os i butikken i Viby J eller skriv til os. Vi er her for at hjælpe og vi gør det med glæde.

Acana, kornfrit hundefoder  Orijen, kornfrit hundefoder  MUSHbarf, råfoder til hunde  Vådfoder,  dåsemad til hunde  Kosttilskud til hunde  Foderopbevaring, foderspande  Madskåle til hunde  Slowfeeders, spis langsomt  Hund med hundeskål    

Scroll til toppen