!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Outlet

Shop amok i alt vores nedsatte udstyr til din hund eller hvalp. Vi tilføjer jævnligt produkter til vores outlet. De ting du finder her, er ofte produkter som er på vej ud af vores sortiment, så hvis du ser noget du kan lide – er det bare med at slå til.

Varer 1-60 af 615

Side
pr. side

Alt til hund – til gode priser

Her hos TheDogHouse ønsker vi at skabe et godt liv for alle de søde hunde er i Danmark. Og en af vores kerneværdier er netop, at det ikke skal være dyrt, at give sin hund det bedste her i livet. 

Hvad enten du leder efter et godt tilbud på en hundesele eller skal finde din næste hundeseng, så kan du vide dig sikker på, at vi har gjort os umage med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

Gode tilbud på det bedste hundeudstyr

Det behøver ikke at tømme pengepungen, når du shopper masser af lækre kvalitetsprodukter til sin hund. Det gælder både, når du tager et dyk ned i vores store outlet, og når du kigger rundt i hele vores butik.

Alt det du finder på tilbud her på shoppen har vi også på lager i vores hyggelige hundebutik i udkanten af Aarhus. Vi byder både dig og din hund meget velkommen.