Om os

Velkommen hos TheDogHouse

 

Hos TheDogHouse finder du et bredt sortiment af kvalitets hundeudstyr og foder, ja du hørte rigtigt – en butik spækket fyldt med alt hvad din hunds hjerte begærer! Ud over webshoppen er TheDogHouse også stolte over at kunne præsentere en fysisk butik i Viby J, Århus. Århus hyggeligste hundebutik lige i hjertet af Viby. 

Vores vision er simpel: Vi elsker hunde og derfor har vi håndplukket de bedste kvalitets produkter på markedet til dig og din hund.

   

   

TheDoghouse er ejet og bestyret af mig selv, Maria Korup sammen med mine to frække Cairn Terriere Mushi og Max. Efter at have boet 9 år i Skotland, er jeg vendt tilbage til min fødeby Århus og i 2013 blev TheDogHouse til. Til hverdag bor jeg i Harlev sammen med min dejlige mand og to børn og selvfølgelig Mushi & Max. Som en hengiven hundeejer og hundeelsker ønsker jeg at tilbyde hundeejere et stort udvalg af kvalitets og unikke hunde tilbehør til rigtig gode priser.

Udover mig selv, vil du også kunne møde Malene i butikken. Malene arbejder et par dage om ugen i butikken og ser altid frem til at hilse på alle de søde kunder og deres firbenede venner. 

Jeg håber at du vil nyde at handle på TheDogHouse hjemmeside. Produkterne bliver løbende opdateret og vi har ofte særlige tilbud og kampagner kørende.

 

TheDogHouse Butikken   

Mens salg af hundeartikler på nettet er meget populært, ønsker jeg hos TheDogHouse også at give dig mulighed for at være i stand til at besøge en fysisk butik, se produkterne og prøve dem, før du køber.

Med mange års erfaring inden for detail med hundeartikler, leverer jeg altid kompetent rådgivning og vil altid gerne være behjælpelig med min erfaring og viden indenfor adfærd, træning og ernæring. Det er essentielt for mig at kunne tilbyde en personlig, skræddersyet service til dig, og det er centralt for hele den måde, virksomheden drives på.

Du er meget velkommen til at medbringe din hund i butikken og vi giver selvfølgelig altid en gratis godbid. 

Vi glæder mig til at se dig og din hund!

Hilsen Maria, Mushi & Max og resten af TheDogHouse teamet