Oksehud Dental Twists MINI, 100% Naturlig Snack

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 55,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Fedtfattige godbidder

RAWHIDE® består udelukkende af friske og veterinærgodkendte okseinderhuder. Produktionen er en del af et stort slagteri, hvor huderne behandles direkte efter slagtning, i modsætning til andre anonyme tyggeprodukter. 

Tyggebenene er importeret fra Brasilien og er fremstillet af huderne fra fritgående kvæg, som avles til den lokale kødproduktion.

Ud over at være super velsmagende og allergivenlige, er de også en fedtfattig godbid med kun 0,2% fedt.

Størrelse: 130 gram. ca. 30 stykker. 

Ingredienser: 100% rent, tørret underhudsvæv af ugarvet læder uden tilsætningsstoffer.

Analyse: råprotein 92,8%, fedt 0,2%, aske 0,2%, fiber 0,4%, fugtighed 6,4%. 

Mushi & Max TyggeMeter:

Langtids tyggeben til mini og små hunde. Grundet størrelsen på tyggebenene, er disse bedst egnet til hunde op til ca. 8 kg. 

Tyggeguiden er baseret på tyggetid til mindre hunde.

Forkæl din hund

Lang Tyggetid

RAWHIDE® er fuldt fordøjelige og med et meget lavt i fedtindhold. Din hund får timevis af aktivering uden det ses på sidebenene. Farm Food Rawhide® er lavet udelukkende af fuldt fordøjeligt hypodermisk væv, der er let for hunden at fordøje. 

RAWHIDE® er helt rene og sikre at spise.Huderne er vasket med hydrogenperoxid (H2O2); den absolutte sikreste form for rengøring. Det dræber bakterier og sørger for at produktet ikke bliver klæbrigt og ildelugtende efter hunden er begyndt at tygge i benet. Hydrogenperoxid opløsningen deler sig i vand (H2O) og ilt (O2) i løbet af processen. 

RAWHIDE® indeholder ingen ukendte tilsætningsstoffer. Ingen kemiske stoffer (såsom krom, brom og arsen) anvendes før eller under produktionen af Farm Food Rawhide®. Der bruges ikke farve eller klor for at opretholde et visuelt mere tiltalende produkt. En længerevarende sund snack, din hund vil bruge timer på eller en lille “farvel bid” når du tager på arbejde. 

RAWHIDE® forårsager sjældent allergiske reaktioner. Da Farm Food Rawhide® produkter udelukkende består af oksehuder uden kemiske stoffer, er det et godt alternativ til hunde, der ikke tåler traditionelle tyggeprodukter. 

RAWHIDE® er drøjt i drift. På grund af tykkelsen på de anvendte huder, vil din hund bruge længere tid på at tygge på Farm Food Rawhide® produkterne sammenlignet med andre tyggeben i samme størrelse. 

RAWHIDE® pletter ikke. Hunde kan tygge på Farm Food Rawhide® hvor som helst (på gulvtæppet eller i kurven) uden at efterlade pletter. Dette skyldes, at benene er rene og ikke indeholder farve. Desuden bliver Farm Food Rawhide® ikke klæbrig, til stor fordel for, især hunde med langt hår eller skæg. 

Ud over at hjælpe med at holde din hunds tænder fri for tandsten, styrker det også hundens gummer og kæbemuskulatur.