Nyheder til Hunde

Her hos os gør vi os altid umage med at finde de absolut bedste produkter til din hund. Derfor undersøger vi også hele tiden hvad der er af nye, spændende produkter til hunde. For vi vil selvfølgelig gerne kunne tilbyde dig og din hund det allerbedste.

Varer 1-60 af 71

Side
pr. side

Alt til hund og hvalp

Hvad enten du er på udkig efter gode sager til din voksne hund, eller skal have hvalp for første gang – så kan du finde alt hvad du skal bruge for at give din hund et godt liv lige her.

Vi har mange års erfaring med produkter til hunde og hvalpe. For os er der kun en ting der gælder – uanset om det er hundegodbidder, legetøj eller en sele. Det hele skal nemlig være i god kvalitet og understøtte din hunds ve og vel.

Derfor stiller vi høje krav til de produkter du finder i vores butik og webshop.

Få leveret lige til døren

Det første vi gør når vi møder ind i butikken, er at pakke din ordre her på webshoppen. Når du bestiller noget lækkert til din hund her hos os, gør vi vores bedste for at du får din bestilling så hurtigt som muligt. 

Vi sender pakker alle hverdage og pakker plejer at blive sendt afsted omkring middagstid. Så hvis du bestiller til dig og din hund om morgenen, så bliver pakken som regel sendt afsted samme dag.

Det er vigtigt at du har en god oplevelse, når du handler hundeprodukter online hos os. Hvis du er spørgsmål til din ordre, eller til et bestemt produkt, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] og på tlf: 35 10 65 60.

Du er også velkommen til at skrive til os på facebook eller på instagram – vi gør alt hvad vi kan for at svare så hurtigt som muligt.

Den hyggeligste hundebutik i Aarhus

Lige i udkanten af Aarhus, i Viby J, har vi en hyggelig lille hundebutik – med alt hvad et hundehjerte kunne begære. Det du finder online har vi som regel også i butikken, så hvis du ser noget du godt kan lide og er i nærheden, så kom endelig forbi i vores butik. Enkelte ting har vi ikke altid her i butikken. Vi kalder det skaffevarer og det vil altid stå på det enkelte produkt.

Tag endelig din hund med – vi står klar med godbidder og et lille nus bag øret.