!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Northmate Shield Rain Regnjakke str. 1 KUN 89,-

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Northmate Shield Rainy Regnjakken til hunde er et nyt lækkert og innovativt dansk designet produkt.

Kvaliteten er i top samtidig med at prisen er fornuftig. Regnjakken har et utal af super fede detaljer og smarte funktioner. Jakken har blandt andet 7 justeringsstropper der gør at jakken kan tilpasses den enkelte hund, hvad enten det er en Terrier eller en Bulldog. Jakken er designet som en unisex jakke og kan derfor tilpasses både hanhunde og hunhunde.

En helt ny og innovativt design indenfor jakker til hunde. Der er vitterligt tænkt på det hele. Regnjakken er mørkeblå på den øverste del og grå på maveundersiden. Lynlåsen er orange som stærk kontrast til de mørke farver.

Hvis jakken stadig er for stor i halsen efter at den er blevet justeret ind, kan man opsprætte de to nylonstropper der sidder over halsbåndet (dette gør ingen skade på jakken eller designet ellers). Dette betyder at man kan spænde halsen ind yderlige. 

 

7 justeringsstropper

Jakken er udstyret med 3 stropper på hver side – det betyder at jakken justeres så du får en perfekt pasform til lige netop din hund, både omkring forbenene og maven. Stropperne sikrer også at dækkenet sidder tæt  omkring bagdelen og ikke flagrer som mange andre dækkener. Ydermere er jakken udstyret med en smart strop der gør at du kan tilpasse dækkenet efter om det er en hanhund eller en tæve.

Indbygget halsbånd og åbning til sele

Som noget helt nyt og innovativt har denne smarte jakke rundt om kraven, et indbygget stærkt nylonhalsbånd syet ind i halsen af jakken og afsluttet med 2 kraftige metalringe som du kan sætte din hundesnor fast i. Det mest smarte ved halsbåndet er at det nemt kan justeres til at passe omkring netop din hunds hals – derfor er jakken også perfekt til hunde som franske bulldogs, mops og andre hunde med bred hals. Der er tænkt på det hele - så hvis din hund bruger sele på gåturen så beholder den blot selen på under jakken og så sætter du snoren fast gennem et lynbart hul øverst i dækkenet – smart!

 

Kraftig lynlås og reflekser

Northmate Shield Rainy er en hundejakke der har et smart og råt udseende med en klar orange lynlås der giver den en frisk look. Lynlåsen på Northmate Shield Rainy regnjakken er vandtæt

Jakken er designet således at den har en kraftig lynlås hele vejen ned langs ryggen. Det gør den super nem at få på din hund og jakken skal ikke over hovedet. Endnu en lille fed detalje på jakken er at lynlåsen knappes fast når den er lynet, så den ikke hænger og dingler.

Der er 2 små lommer på denne vinterjakke som er ideel til at opbevare et par høm-høm poser i.

Der er også indvendig label til navn og adresse samt kraftige reflekser på begge sider af dækkenet for øget synlighed i mørke.

STØRRELSER

For at måle længden skal du måle fra nakken (mellem skulderbladene) til bunden af ryggen (hvor halen starter).