MUSH BARF Råfodring. Vaisto All Breeds Formula Lilla, Kalkun-Kylling-Rensdyr 800g

På lager
55,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

MUSH BARF Råfoder 

MUSH Vaisto All Breeds produkterne er bygget til voksne hunde af alle racer, der i forvejen kender barf, fordi de har brugt det i mindst 2-4 uger. 

Alle Vaisto produkterne er komplette barf måltider der har et balanceret indhold af råt kød, ben, organer og grøntsager. Du skal derfor ikke tænke på at give rå ben, kosttilskud etc. ved siden af. 

Det har aldrig været lettere at give din hund et komplet barf måltid!

MUSH B.A.R.F kan kun købes i vores fysiske butik, TheDogHouse Stenkildevej 4, 8260 Viby J. Vi sende ikke frostvarer.

Kun det bedste af det bedste - læs ingredienserne, og se for dig selv!

Hvis du er I tvivl om hvilken foder du skal vælge til din hund, så send os gerne en mail. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige foder.

Hvad koster det at fodre med BARF?

Skriv til os eller kom ind i butikken og tag en snak med os. Vi kan hjælpe dig med at udregne præcis hvor meget din hund skal have og hvad det vil koste dig at fodre med BARF på henholdvis daglig, ugentlig og månedlig basis. 

INGREDIENSER 

Hvad er der i MUSH Vaisto All Breeds Formula Lilla?

Alle BARF Vaisto måltider indeholder kød, ben og organer fra tre forskellige dyr, samt lidt grøntsager, alt sammen samlet i et komplet produkt. 

Produktet bliver råt-frosset, hvilket sikrer at alle næringsstofferne bevares på den bedst mulige måde. Der er ingen tilsætninger, konserveringsmidler eller korn i MUSH produkterne, og de er velegnede til alle hunderacer.

Ingredienser: 

Finsk kalkun 40 % (kød, ben, brusk), Finsk kylling 35 % (kød, ben, kråse, hud, hjerte, brusk, lever), Finsk rensdyr 20 % (ben, kød, lunge, brusk, lever), grøntsager 5 % (spinat, broccoli, salat, kold-presset solsikkeolie), æg <1 %.

Næringsmæssigt Indhold/100g:

Protein 15,7%, Fedt 16%, Vand 60,7%, Rå aske 7%, Rå fiber 0,6%.

FODERGUIDE

Uåbnede produkter skal opbevares i fryseren. Du kan optø produktet ved stuetemperatur et par timer inden det skal serveres, eller i varmt vand (i posen) lige inden brug. Det optøede produkt skal opbevares i køleskab. 

BEMÆRK: MUSH barf produkter må under ingen omstændigheder opvarmes, steges eller optøes i mikro-ovnen, eller noget andet opvarmnings-middel. Benmaterialet i produkterne bliver hårdt når det bliver udsat for varme, hvilket kan føre til farlige situationer for hunden. 

HVORFOR VÆLGE MUSH VAISTO? 

Hvilken type hund er MUSH BARF Vaisto lavet til?

Alle produkterne i MUSH BARF Vaisto serien er komplette barf måltider, og er bygget til hunde af alle racer. Vaisto produktet Starter formula er bygget specielt til hunde der skifter fra tørkost til barf, eller hunde med langsom metabolisme. Vaisto produkterne All Breeds Formula er bygget til voksne hunde af alle racer, der i forvejen kender barf. Puppy Formula anbefales mens hvalpen stadig vokser i højde.

Alle Vaisto produkterne er komplette barf måltider der har et balanceret indhold af råt kød, ben, organer og grøntsager. Du skal derfor ikke tænke på at give rå ben, kosttilskud etc. ved siden af. 

Det har aldrig været lettere at give din hund et komplet barf måltid!

SÅDAN FODRER DU MED MUSH BARF 

Naturligt hundefoder sikrer din hunds velvære

Vaisto barf serien imiterer din hunds race-specifikke kost. MUSH er baseret på 100% naturlige ingredienser og næring. Hunde har brug for en balanceret kombination af kød, ben og organer, fra tre forskellige, for at sikre det optimale helbred. Vaisto produkterne indeholder intet korn, og du finder ingen tilsætninger eller konserveringsmidler.

Komplette og brugervenlige produkter gør fodring let   

MUSH er et revolutionært produkt der indeholder kød, ben og organer fra tre forskellige dyr, samt mindre mængder frugt og grønt - alt sammen i ét produkt. MUSH produkterne giver din hund sund varians, og er perfekt egnede til hunde af alle størrelser og racer.  

MUSH BARF Vaisto fås i poser af 800 gram og 3 kg, der begge indeholder 25 grams stykker, hvilket gør serveringen nem. Poserne kan genlukkes, så du kan let tage præcis den mængde du ønsker, og putte posen tilbage i fryseren til næste gang.

Hvor meget BARF skal min hund have?

En voksen hund skal have 2-5% af dens kropsvægt i barf, dagligt. indtil en hund har nået sin fulde højde, er den daglige mængde mellem 5-10% (se guiden). Hver hund er unik, og den optimale mængde varierer på baggrund af mange faktoer, såsom alder, aktivitetsniveau, metabolisme og miljø. Hold øje med din hunds helbred dagligt - så hvis din hun er for tynd, så giv den mere foder og omvendt, hvis den er overvægtig, så skær ned på foderet. 

Hvis du har svært ved at vurdere om din hund har den rigtige vægt eller hvor meget du skal fodre din hund, så er du velkommen til at besøge os i butikken til en snak. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Du kan også altid sende os gerne en mail på [email protected] eller ringe til os på 35 10 65 60.

Hvor ofte skal jeg fodre min hund?

Nogle hundeejere samt forhandlere, hælder til at fodre én gang om dagen, men hos TheDogHouse mener vi nu at det er bedst at dele måltidet op i to mindre portioner.  

Det mener vi blandt andet fordi:

  • Ét måltid kan betyde en voldsom stor portion for din hund at skulle spise på én gang
  • Ved at dele måltidet op så har din hund noget at "køre på" gennem hele dagen.
  • Hundes mavekapacitet kan jo sagtens udvide sig, men vi mener det er bedst at dele måltidet op da mange hunde ikke nødvendigvis ligger og fordøjer/hviler sig efter et stort måltid, som ulve gør. 
  • Ved at fordre to gange dagligt, kan man være med til at minimere risikoen for at hunden får mavedrejning. Dette samt at undlade at lade din hund motionere eller lege kort tid efter, at den har spist eller drukket store portioner.

 

 

 

Specifikationer
Ingredienser

Hvad er der i MUSH Vaisto All Breeds Formula Lilla?

Alle BARF Vaisto måltider indeholder kød