!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Moorland Luksus Læder Line FRIT VALG 59 kr.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 59,00  DKK Regulær pris 139,00  DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Super lækkert luksus line i flot dyb mahogny farve. Linen er robust og slidstærkt. Læderet er specielt behandlet for at gøre den blød og smidig, men også usædvanlig stærk og vandafvisende. Alle liner er lavet med stærke perimeter syninger og flotte krom spænder der sikrer at de forbliver holdbare i hele dets levetid.

Fås i 2 størrelser:

LÆDER PLEJE

Hvis din hunds line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Alle læder liner drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds line kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at de røde liner er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til de brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe.

 

 

STØRRELSER

Linerne fås i 2 størrelser:

1m x 12mcm

1m x 19mm

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse line din hund har brug for, så send os gerne en mail. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse.