!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Moorland Læderhalsbånd, Chestnut Brown Str. 7: 60cm

På lager
Tilbudspris 59,60  DKK Regulær pris 149,00  DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Læderhalsbånd

Lækkert hundehalsbånd i flot dyb mørkebrun farve. Lavet af kvalitets læder og med flotte krom spænder.

Læderet er specielt behandlet for at gøre den blød og smidig, men også usædvanlig stærk og vandafvisende. Alle halsbånd og liner er lavet med kvalitets krom spænder der sikrer at de forbliver holdbare i hele dets levetid.

Matchende line kan købes her

Bemærk venligst at farven på halsbåndet kan variere en smule fra det viste billede da det er et naturligt læder produkt. 

 

Læderpleje

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.


Størrelsesguide

For bedst at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse har vi lavet et skema hvor vi har målt selve hullerne på halsbåndet fra minimum hul længde til maksimum hul længde som vist på tegningen nedenfor. 

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfingerregel plejer vi at sige at der skal være plads til to løse fingre under halsbåndet. Når du måler din hunds hals skal du derfor ligge et par centimeter til i størrelse - hvis din hunds hals måler 28 cm skal du derfor vælge et halsbånd der måler 30 cm. Hvis din hunds hals-mål kan passe flere størrelser halsbånd så skal du vælge den der er mest plads i og som har den rette bredde til din hund. 

Bredden på halsbåndene i hver enkelt størrelse er den samme hele vejen hen og man kan derfor med stor fordel selv lave ekstra huller.

Når du vælger halsbånd til din hvalp så sørg for at vælge en størrelse hvor hunden kan passe halsbåndet i det mindste hul. Derved kan du løbende justere halsbåndet ud til de størrere huller i takt med at hvalpen vokser og så får du mere ud af halsbåndet. 

Størrelse

Min Længde

Max Længde

Halsmål mellem

Bredde

Str 7 – 60cm

47 cm

55 cm

45 – 53 cm

2,5cm

Str 8 – 65cm

52 cm

61 cm

50 – 59 cm

2,5cm

 

Specifikationer
Størrelse60cm