Tug-E-Nuff

Hunde elsker at lege – og om du fast går til hundetræning eller bare hygger med sjov hjemme i haven, så er Tug-E-Nuff noget af det bedste træningslegetøj du kan finde til hunde og hundehvalpe.

Filtrer
Filtrer efter

Varer 1-60 af 67

Side
pr. side

Historien bag Tug-E-Nuff

Tilbage i 2009 begyndte Tug-E-Nuff at forme sig til det anerkendte hundelegetøjsbrand som vi kender dem for i dag. Som så mange andre firmaer med fokus på hunde, startede det hele med en ivrig familiehund der elskede at træne med legetøj. 

Med udgangspunkt i bordercollien, Indy, skabte de det første stykke legetøj, og det er sidenhen blevet til mange forskellige typer legetøj til hunde, der både stimulerer jagtinstinkter og inviterer til leg. Fælles for dem er dog, at de motiverer hunden til samarbejde og er i god kvalitet.

Solidt hundelegetøj til både træning og leg

Der er ingen tvivl om, at det godt kan gå vildt for sig, når vi leger med vores hunde. Og når vi så ovenikøbet skal bruge legen som en del af hundetræningen, bliver kravene til hvor godt legetøjet holder kun højere. Og hundelegetøj fra Tug-E-Nuff er nemlig fremstillet med netop det i tankerne. 

Så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at der er et væld af forskellige teksturer, som kaninpels, falsk pels og andre typer af hundelegetøj at vælge imellem – for det der motiverer én hund, motiverer ikke nødvendigvis en anden. Så vær heller ikke bange for at eksperimentere en smule med forskelligt træningslegetøj, indtil du finder lige præcis det som din hund bare elsker!

Undgå at legetøjet bliver kedeligt for hunden

Når du gerne vil bruge hundelegetøj til at træne med, er der én ting du aldrig må glemme. Legetøjet må aldrig blive uinteressant og kedeligt for din hund! Derfor anbefaler vi altid at du kun bruger Tug-E-Nuff, når I træner. 

Det er ikke et legetøj der er beregnet til at hunden skal lege med det selv, og har hunden fri adgang til legetøjet vil det med garanti miste værdi over tid. Så gem legetøjet væk, og tag det frem når I er ude at gå eller tager ud på træningsbanen – på den måde har du en hund, der altid gerne vil arbejde for det legetøj du har i lommen.