!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Taki gevir til hunde

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Naturligt gevir til hunde

Et godt tyggeben er lykken for de fleste hunde – og det er der ikke så meget at sige til. For at tygge og gnave er nemlig en helt naturlig adfærd for vores hunde. Det både stimulerer og hjælper med at holde bisserne rene. 

De Taki gevirer du finder her i vores butik er bæredygtigt og etisk produceret og er 100% naturlige. Om foråret taber kronhjortene deres gevir, som så bagefter bliver samlet ind og skåret ud til vores tyggeglade hunde.

Sådan vælger du det bedste gevir til din hund

Selvom et naturligt gevir er en lækker snack for det fleste hunde, kan der stadig være stor forskel på, hvor motiveret din hund er til at tygge godt og grundigt igennem. Det er derfor en god idé at vælge et gevir i en størrelse der passer godt til netop din hund. 

Du kan kan få gevirerne i mange forskellige størrelser helt fra Small til XXL, og kan købes i både hele og halve stykker. Vi plejer at anbefale et halvt gevir til mindre hunde eller de hunde der lige skal motiveres lidt ekstra for at komme i gang med at gnave løs.

Gevir til supertyggeren.

Har du derimod en hund, der kan tygge sig igennem nærmest alt, er vores klare anbefaling et gevir der ikke er skåret over. Når din hund gnaver på geviret er det nemlig marven indeni, som den i virkeligheden prøver at få fat på. Så et helt gevir tager lige det længere, at komme igennem end et halvt.

Kronhjortegevirer er et af de hårdere tyggeben – har du en hvalp er det derfor vigtigt, at den har skiftet hele sit tandsæt ud. Til tyggeglade hvalpe anbefaler vi en lidt blødere tyggesnack som et yakiben.