Edgard Cooper

Hundefoder kommer i mange forskellige former og kvaliteter. Når du vælger Edgard Cooper til din hund, vælger du foder, der er fremstillet med omtanke for både din hunds sundhed og for planeten.

7 varer

pr. side

Hundefoder med gode ingredienser

Edgard Cooper startede med en enkelt mission for øje – nemlig at lave hundefoder af friske råvarer, som både er velsmagende og gode for vores hunde. Hvad der startede som en mindre virksomhed i Belgien, er i dag et større foretagende, der leverer hundefoder med friske råvarer til flere forskellige lande, herunder Danmark.

Hvorfor vælge Edgard Cooper hundefoder?

Der er mange gode grunde til at putte netop dette vådfoder ned i hundeskålen. Ud over at være ganske velsmagende og komme i et væld af forskellige smagsvarianter, så har Edgard Cooper også fokus på planeten i deres produktion. Deres vådfoder bliver leveret i metaldåser, der er nemt at sortere og genanvende, og de arbejder aktivt med at blive en CO2-neutral virksomhed. 

Derfor skal du vælge Edgard Cooper:

  • Det er fremstillet af frisk kød og friske grøntsager

  • Det er kornfrit hundefoder

  • Det bliver produceret i miljøvenlig emballage

  • Du kan nemt variere din hunds kost med forskellige smagsvarianter

Find det bedste foder til din hund hos TheDogHouse

Her hos os er vi kræsne med det hundefoder vi sælger her i butikken. Vi mener nemlig at det kun er det bedste, der er godt nok til vores hunde. Hos TheDogHouse finder du ikke foder eller godbidder der er fyldt med unødvendigt fyld som korn eller unaturlige tilsætningsstoffer. 

Har du brug for råd og vejledning til at finde det bedste foder til din hund? Så skriv til os på mail: [email protected] eller ring på tlf: 35 10 65 60. Vi hjælper dig gerne med at finde netop det der passer til din hunds behov.