Curli hundeseler

Filtrer
Filtrer efter

Varer 1-60 af 62

Side
pr. side

Kvalitetsseler til små hunde og hvalpe

I 2010 blev Curli født – da de opdagede, at der var en mangel på seler i høj kvalitet til små hunde og hundehvalpe. Holdet bag Curli har oprindeligt en baggrund i outdoor og skisport, hvilket man tydeligt kan mærke på den kvalitet, der kendetegner deres produkter til hunde.

Og hvad der oprindeligt startede som en kærlighed til gode og robuste hundeseler, har sidenhen udviklet til et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til gåturen.

Skånsomme seler til mindre hunderacer

Der er ingen tvivl om, at de hos Curli har forståelse for, at forskellige hunde har forskellige behov.

Derfor er deres seler også udviklet til små og mellemstørrelse hunde. De er både ekstra skånsomme og er designet til ikke at veje for meget – da en tung sele kan være ubehagelig for en lille hund at have på, når I er ude at gå. Kan din hund ikke lide at få en sele over hovedet, når I skal ud ad døren, så er en step-in sele fra Curli helt perfekt.

Let vægt og høj komfort

En Curli-sele er designet med udgangspunkt i hundens komfort og bevægelsesfrihed. De er lavet er lette materialer, så din hund eller hvalp kan bevæge sig ubesværet – også på de lidt længere ture. Samtidig bliver halse og nakke beskyttet under gåturen, da presset fra hundesnoren lægger sig på hundens bryst, hvis den trækker. 

En sele fra Curli er derfor en god sele til de mindre hunderacer eller hundehvalpe der stadig skal lære at gå pænt i snor.