Acana hundefoder

Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

Kvalitetsfoder til din hund fra Acana

Hvis du leder efter det bedste hundefoder du kan købe, kan dine øjne roligt lande på Acana. For det er nemlig hundefoder, der både er fremstillet på de bedste ingredienser og sikrer din hund den bedst mulige ernæring.

Hundefoder herfra er produceret med et højt proteinindhold og med friske, gode råvarer – uden brug af kunstige tilsætningsstoffer og korn. Der er med andre ord et godt måltid at finde til netop din hund, uanset hvilken alder, størrelse eller race din hund er.

Det bedste foder fra hvalp til voksen

Det gode hundeliv starter helt fra begyndelsen. Det er vigtigt at din hvalp får den rette ernæring helt fra starten af sit liv. En hvalp har brug for hvalpefoder af høj kvalitet, som har et højt proteinindhold. Det støtter nemlig alt sammen op om, at din hvalps knogler og muskler vokser som de skal. 

Normalt vil du skulle skifte til voksenfoder, når din hvalp er omkring 12 måneder. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det bedste foder til både din hundehvalp og din hund.

Køb hundefoder hos TheDogHouse

Her hos er principperne egentlig meget simple. Vi sælger ikke noget til din hund, som vi ikke vil købe til vores egen – og det gælder naturligvis også hundefoder. Derfor forhandler vi kun de bedste mærker som blandt andet Acana og Mush. 

Vi har siden 2013 forhandlet kvalitetsfoder til hunde i hele landet og står altid til rådighed hvis du har behov for gode råd og vejledning. Har du spørgsmål til valg af foder til din hund, kan du både besøge os i vores butik i Viby J, eller kontakte os på [email protected]