Vintage Læderhalsbånd Big Dog med Nitter, Chestnut Brown Str. 8: 65cm

På lager
Tilbudspris 197,00 DKK Regulær pris 329,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Læderhalsbånd til store hunde

Big Dog luksus læder halsbånd. Super flot kastanje brunt luksus halsbånd til større hunde. Lavet af kvalitets læder og polstret med blødt læder på bagsiden. Halsbåndet er udstyret med flotte krom spænder og dekoreret med forkromet sølv nitter. Kun tilgængelig i størrelserne 65cm til 80cm.

Halsbåndene er 3 cm bredde. 

Læderet er specielt behandlet for at gøre den blød og smidig, men også usædvanlig stærk og vandafvisende. Alle halsbånd og liner er lavet med stærke perimeter syninger og tunge die-cast spænder der sikrer at de forbliver holdbare i hele dets levetid.

Bemærk venligst at farven på halsbåndet kan variere en smule fra det viste billede da det er et naturligt læder produkt. 

 

Læderpleje

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.


Størrelsesguide

Big Dog halsbåndene er kun tilgængelige i størrelserne 65cm til 80cm (til store hunde). Halsbåndene er 3 cm bredde. 

For bedst at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse har vi lavet et skema hvor vi har målt selve hullerne på halsbåndet fra minimum hul længde til maksimum hul længde som vist på tegningen nedenfor. 

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfingerregel plejer vi at sige at der skal være plads til to løse fingre under halsbåndet. Når du måler din hunds hals skal du derfor ligge et par centimeter til i størrelse - hvis din hunds hals måler 28 cm skal du derfor vælge et halsbånd der måler mindst 30 cm. Hvis din hunds hals-mål kan passe flere størrelser halsbånd så skal du vælge den der er mest plads i og som har den rette bredde til din hund. 

Bredden på halsbåndene i hver enkelt størrelse er den samme hele vejen hen og man kan derfor med stor fordel selv lave ekstra huller.

Størrelse

Min Længde

Max Længde

Halsmål mellem

Bredde

Str 8 – 65 cm

55 cm

63 cm

53 – 61 cm

3 cm

Str 9 – 70 cm

58 cm

66 cm

56 – 64 cm

3 cm

Str 10 – 75 cm

65 cm

73 cm

61 – 69 cm

3 cm

Str 11 – 80 cm

68cm

76 cm

66 – 74 cm

3 cm

 

 

Specifikationer
Størrelse65cm