!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Kenjan Læder Halsbånd Foret med Skind Størrelse 55, Sort

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Disse halsbånd er en fryd for øjet og udstråler kvalitet og stil. Halsbåndene er håndlavet af top kvalitets læder og på bagsiden er de foret med blødt skind

Halsbåndene er bredde og derfor bedst egnet til de største racer. 

For at se størrelserne - klik på fanen størrelser til højre. 

LÆDER PLEJE

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

STØRRELSER

Halsbåndene er tilgængelige i størrelserne 55cm til 80cm (til store hunde). Halsbåndene er 5 cm bredde. 

For bedst at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse har vi lavet et skema hvor vi har målt selve hullerne på halsbåndet fra minimum hul længde til maksimum hul længde som vist på tegningen nedenfor. 

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfingerregel plejer vi at sige at der skal være plads til to løse fingre under halsbåndet. Når du måler din hunds hals skal du derfor ligge et par centimeter til i størrelse - hvis din hunds hals måler 28 cm skal du derfor vælge et halsbånd der måler mindst 30 cm. Hvis din hunds hals-mål kan passe flere størrelser halsbånd så skal du vælge den der er mest plads i og som har den rette bredde til din hund. 

 

Størrelse

Min Længde

Max Længde

Halsmål mellem

Bredde

Str. 55 cm

43 cm

53 cm

41 – 51 cm

5 cm

Str. 60 cm

48 cm

58 cm

46 – 56 cm

5 cm

Str. 65 cm

53 cm

63 cm

51 – 61 cm

5 cm

Str. 70 cm

 cm

 cm

cm

5 cm

Str. 75 cm

 cm

 cm

cm

5 cm

Str. 80 cm

 cm

 cm

cm

5 cm

Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)