Kalveklove, 100% Naturlig Godbid

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 6,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

100% Naturlige Hundegodbidder

Tørrede kalveklove til timevis af tyggesjov. Hunde elsker noget at bide i og det er samtidig rigtig sundt for både tandkød og tænder.

Ved at give din hund denne naturhlige tyggeklov, gør du ikke blot din hund oprigtigt glad, men samtidig sørger du for, at den får brugt sine tænder og dermed plejet dem. Hvis din hund formår at tygge kloven helt ned til der blot er en lille stump tilbage, anbefaler vi at du smider den lille stump væk. Således undgår du at din hund prøver at sluge den i et hug. 

Kan fyldes efter behov. Prøv med en most kartoffel blandet med tun eller torskerogn - mums! eller prøv at fylde den med vores lækre kornfrie vådfoder fra Christopherus.

Når du har fyldt kloven kan du komme den i fryseren for at øge udfordringen for din hund og for at gøre massen mere fast. Perfekt som sommer snack!

Ingredienser: 100% kalveklov

Analyse: Råprotein 90,3%, Råfedt 0,4%, Vand 13,7%

Max elsker at gnaske løs på en kalveklov

Sunde Tænder

Behovet for at tygge er en ganske naturlig og sund adfærd hos hunde i alle aldre og bidrager til at fremme sunde tænder, tandkød og kæbemuskler.

Hunde bruger det at tygge til at reducere stress. Det frigiver endorfiner og virker beroligende, og det kan også være med til at afhjælpe mange former for destruktiv adfærd såsom overdreven gøen. For at tilfredsstille din hunds naturlige behov for at tygge, er det vigtigt at tilbyde passende tyggelegetøj og ben. Hos TheDogHouse er vi stolte over at kunne tilbyde et stort sortiment af lækre og naturlige tyggeben til din hund uanset dens alder og størrelse.

Mushi & Max´ Gode Tip:

Naturlige tyggeben såsom huder, nakkesener, akillessener, ører og lign. er både super populære og fantastiske som længerevarende tyggegodbid til din hund. Samtidig er de med til at opretholde en god tandhygiejne og forhindre kedsomhed. Dog gør vi altid vores kunder opmærksomme på at disse tyggeben er bedst velegnet til når ejer er hjemme og kan observere når hunden spiser dem.