!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Indulgence Læder Halsbånd, Aqua

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Læder halsbånd til hunde

Vi er ellevilde med de her super flotte og farvestrålende kvalitets læder halsbånd!

Halsbåndene fås i fire friske pastel farver og har alle smarte kontrast bagsider. Til de mest stilbevidste hunde og ejere!

Halsbåndet er lavet med stærke perimeter syninger og flotte krom spænder. 

Bemærk at læderet til at begynde med er stift men vil blive blødere ved brug. 

Fås i farverne: Lime (med lilla bagside), Aqua (med petrol bagside), Candy (med hot pink bagside) & Grape (med lime bagside)

Fås i 3 størrelser: Small 27- 35cm, Medium 35-47cm & Large 47-56cm

LÆDER PLEJE

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand! Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

Bemærk at eftersom at halsbåndene er vegetabilsk gennemfarvet i modsætning til de brune og sorte, som er naturlige farver, vil vi anbefale, at de ikke bruges til hunde, som kan lide at gå regelmæssigt i vand, da farven kan løbe.

STØRRELSER

For bedst at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse har vi lavet et skema hvor vi har målt selve hullerne på halsbåndet fra minimum hul længde til maksimum hul længde som vist på tegningen nedenfor. 

Sørg for at der er plads nok til at din hund kan trække vejret komfortabelt, når du måler for korrekt størrelse! Som en tommelfingerregel plejer vi at sige at der skal være plads til to løse fingre under halsbåndet. Når du måler din hunds hals skal du derfor ligge et par centimeter til i størrelse - hvis din hunds hals måler 28 cm skal du derfor vælge et halsbånd der måler 30 cm. Hvis din hunds hals-mål kan passe flere størrelser halsbånd så skal du vælge den der er mest plads i og som har den rette bredde til din hund. 

Bredden på halsbåndene i hver enkelt størrelse er den samme hele vejen hen og man kan derfor med stor fordel selv lave ekstra huller.

Når du vælger halsbånd til din hvalp så sørg for at vælge en størrelse hvor hunden kan passe halsbåndet i det mindste hul. Derved kan du løbende justere halsbåndet ud til de størrere huller i takt med at hvalpen vokser og så får du mere ud af halsbåndet. 

Størrelse

Min Længde

Max Længde

Halsmål mellem

Bredde

Str Small 2-3 - 35 cm

27 cm

35 cm

25 – 33 cm

1,5 cm

Str Medium 4-5– 47 cm

35 cm

47 cm

33 – 45 cm

2 cm

Str Large 6-7 – 56 cm

47 cm

56 cm

45 – 54 cm

2,5 cm


Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde. Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på :-)