!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Renlighedstræning

Der er meget man skal lære sin lille hvalp, når man endelig har fået den hjem i familien. Og her er renlighed nok én af de ting som man gerne vil have på plads hurtigt. Vi har et stort udvalg af produkter, der hjælper dig på rejsen til en renlig hund, der kun besørger udenfor.

Filtrer
Filtrer efter

5 varer

pr. side

Hvordan gør jeg min hvalp renlig?

Når du skal lære din nye hund hvor den må, og hvor den ikke må besørge, handler det først og fremmest om tålmodighed og at være konsistent med dine handlinger. Det bedste du kan gøre er at, at give din hvalp godt med muligheder for at tisse og andet, der hvor den godt må. 

Nogle hundehvalpe lærer det enormt hurtigt og andre skal have lidt længere tid til at fange systemet. Der findes ikke noget magisk svar på, hvornår din hund bør være renlig.

Undgå at skælde ud, hvis uheldet er ude

I den bedste verden tisser din hvalp aldrig indenfor – og lærer på den måde aldrig, at det er en mulighed at tisse indenfor. Men det uheld er nærmest ikke til at undgå, og hvad gør du som hundeejer så? For du vil jo gerne lære din hvalp at den ikke må besørge indendørs. 

Selvom det kan virke naturligt at skælde ud, så er det bedst at lade være. Du risikerer nemlig, at hvalpen blot bliver bange og begynder at gemme sig når den skal tisse. 

Så hvis det uheldige sker, er det bedst at tage hvalpen under armen og skynde sig udenfor med den. Det er vigtigt I venter med at gå ind igen indtil hvalpen har gjort sit.