!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hvalpesenge og tæpper

Et af de helt store spørgsmål man kan have, inden man endelig får sin hvalp hjem i familien er: Hvor mon hvalpen skal sove? Her finder du et stort udvalg af hvalpesenge og hvalpetæpper, der giver din nye firbenede ven den absolut bedste velkomst i familien.

Filtrer
Filtrer efter

1 vare

pr. side

Hvilken hundeseng er den bedste til min hvalp?

Når du skal finde den perfekte seng til netop din hvalp, er der et par forskellige ting du kan kigge efter. En hvalp har først og fremmest brug for en seng, der er stor nok til at strække sig ud, men den skal helst ikke være alt for stor, da det for nogle hvalpe kan blive en smule utrygt. En seng med høje kanter er ofte et hit hos hvalpe, da det hjælper med at give en følelse af sikkerhed og tryghed.

Hvalpens første seng kan med fordel også være en, der er super nem at gøre rent, da der trods alt kan gå lidt tid, før hvalpen er helt renlig og ikke længere har små uheld i hjemmet.  

Hvor meget skal en hvalp sove?

Hvis du har en hvalp, der sover rigtig meget, skal du slet ikke fortvivle. Hvalpe skal nemlig helst have rigtig mange timers søvn i løbet af et døgn. Det er slet ikke ualmindeligt, at en hundehvalp sover mellem 18-20 timer om dagen. Giv derfor gerne din hvalp et roligt og behageligt sted, den kan trække sig tilbage og få en god lur og samle energi til at lære verden at kende. 

Brug et tæppe til at hjælpe din hvalp med at finde ro

Der er godt med krudt i sådan en hundehvalp. Nogle gange kan det endda virke som om man aldrig kan gøre den træt, uanset hvor meget man træner og leger. En hundehvalp skal nemlig ikke nødvendigvis kun have hjælp til at lære at sidde på kommando og gå pænt i snor. Der kan indimellem også være behov for en smule vejledning til, hvordan man forholder sig i ro ind i mellem.

Lok hvalpen hen på hundetæppet med en godbid eller et tyggeben og beløn generøst når hvalpen er på tæppet. Når hvalpen ved at hundetæppet er lig med lækre sager, kan du bede den om at lægge sig ned og belønne eller give et tyggeben.

Bliver du ved at gentage den øvelse, vil din hvalp med tiden lære at tæppet betyder at man skal forholde sig roligt. Hvilket også kan være ekstremt nyttigt, når I skal miljøtræne ude i den virkelige verden.