!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hvalpeseler, halsbånd og liner

En af de bedste ting ved at have hund, er alle de eventyr man skal ud på sammen. Dertil er en god hvalpesele og hundesnor ofte en nødvendighed. Her finder du et bredt udvalg af hundesnore, justerbare seler og halsbånd, hvor der er godt med plads til at vokse sig stor i.

Varer 1-60 af 105

Side
pr. side

En god og skånsom hvalpesele

Her hos TheDogHouse anbefaler vi altid, at du bruger en passende sele til at gå tur med din hundehvalp. Det er der flere forskellige årsager til. Men den vigtigste er, at en sele er langt mere skånsomt for din hvalp, da den ikke lægger pres på hals og strube. 

Vi stiller store krav til de seler vi har her i butikken og du finder ikke noget, som vi ikke ville bruge på vores egne hunde.

Halsbånd til hundehvalpe

Selvom vi ikke anbefaler, at man bruger halsbånd til at lufte sin hundehvalp – så er det alligevel noget der står øverst på manges indkøbsliste når man skal have hvalp.

I Danmark er det nemlig lovpligtigt for alle hunde over 4 måneder at bære hundetegn i det offentige rum – og det er trods alt nemmest at overholde med et smart halsbånd. 

Uanset om du har en lille eller stor race, så vil din hvalp uden tvivl vokse meget den første tid. Så et billigt halsbånd der kan justeres i størrelsen er altid godt til hvalpe. 

Du kan med fordel også vælge et let halsbånd med klikspænde, som du nemt kan tage af og på, mens din hvalp stadig vænner sig til at gå med halsbånd.

Hvad er en god snor til hvalpe?

Når du skal finde en den rigtige snor til din nye hvalp er der ikke så lidt at vælge i mellem. For der er nemlig mange forskellige slags, der hver især har deres ulemper og fordele. Generelt gælder det, at du finder en snor med en karabinhage der passer til din hunds vægt og størrelse. En stor og tung karabinhage bliver hurtigt tung og ubehagelig for en lille hvalp, hvorimod en lille karabinhage måske ikke er stærk nok til en stor hundehvalp. 


Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige udstyr til din hvalp. Du kan skrive til os på [email protected] – og du er også velkommen til at tage din hund med ind i vores hundebutik i Viby J.