!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hvalpelegetøj

Hvalpelegetøj er både sjovt og kan også være godt at bruge når I træner sammen. Vi hjælper dig gerne med at finde det bedste legetøj til netop din hvalp. 

15 varer

pr. side

Legetøj til hygge og hvalpetræning

Den bedste måde at knytte et stærkt bånd til din nye hvalp er gennem leg, leg og mere leg. Det er sjovt og så lærer det din hvalp, at du er super fed at være sammen med, hvilket er et godt fundament for jeres kommende liv sammen.

Uanset om du har en super madglad hvalp eller ej, så er legetøj også fremragende, når hvalpen skal belønnes når den er dygtig.

Du kan eksempelvis bruge et sjovt trækkelegetøj når hvalpen har tisset udenfor, eller hvis den kommer hen til dig, når du kalder på den.

Når hvalpen skifter tænder

Der er mange grunde til, at hvalpe har det med at bide lidt mere end en voksen hund. Det er nemlig en helt naturlig adfærd for hunde i alle aldre, så det er op til os at lære dem hvad de må bide i. 

Du kan også opleve, at din hvalp kommer ind i en helt særlig bide-periode hvor den nærmest bider og tygger i alt den kan finde. 

Det betyder som regel at den er ved at skifte sine hvalpetænder ud – og det er som regel både en irriterende og smertefuld oplevelse for hvalpen. Derfor anbefaler vi, at du giver din hvalp rigeligt med ting den godt må bide i. Det kan være alt fra tyggelegetøj til et yaki tyggeben.

Sådan gør du din hvalp træt

Hundehvalpe er bare sprængfyldt med energi – nogle gange virker deres energidepoter nærmest til at være umulige at tømme. Det kan være svært at holde trit med, og hvad gør man så? 

En rigtig god måde du kan gøre din hvalp træt på, er at få den til at tænke og bruge hovedet mere end kroppen. Det gælder især hvis du gerne vil træne at være rolig, eller inden I skal øve at være alene hjemme. 

En god slikkemåtte, snusemåtte eller et simpelt puslespil til hvalp, kan virkelig gøre underværker. Det stimulerer nemlig på en sund måde og hjælper med at gøre din hvalp træt.

Skal du have hjælp til at finde de bedste ting til din hvalp? Kontakt os gerne på [email protected] – eller kom forbi vores hyggelige butik i udkanten af Aarhus.