!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hvalpegodbidder og tyggeben

Det kan være sin sag, at få sin hund eller hvalp til at høre efter ind imellem. Heldigvis kan en lækker godbid ofte motivere hvalpeørene til at vende sig mod dig. Her finder du et stort udvalg af godbidder og tyggeben der er perfekte til din hundehvalp.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad er det bedste tyggeben til hvalpe?

Der findes ikke et entydigt svar på, hvilket tyggeben der er det bedste til hundehvalpe. Det kommer nemlig alt sammen an på, hvor stor din hvalp er, om den har skiftet hvalpetænderne ud og hvad den i det hele taget synes er lækkert. 

Et lækkert tyggeben er oplagt at give hvalpen når der skal være lidt ro på derhjemme. Så kan I nyde en god film eller spise middag i ro og mag. 

Vi anbefaler altid, at du holder din hvalp under opsyn, når den får en lækker tyggesnack.

Hvor mange godbidder må hvalpe få?

En god og balanceret kost er vigtigt, for at din hvalp kan vokse sig stor, sund og stærk. Præcis hvor mange godbidder din hvalp må få, afhænger af mange forskellige ting, blandt andet din hvalps størrelse og hvilken snack der er tale om. 

Den generelle hovedregel er at godbidder må udgøre ca. 10% af hvalpens daglige kost.

Du er altid velkommen til at spørge os, hvis gerne vil blive klogere på en bestemt type godbidder, eller har spørgsmål til vores sortiment.

Brug for ro? Her er et godt tip

Nogle gange kan det være sin sag at holde sin hvalp rolig i længere tid ad gangen. Men ikke desto mindre er det essentiel ting at træne. Det er blandt andet hjælpsomt, når I skal træne at være alene hjemme eller hvis du har en koncentreret hjemmearbejdsdag. 

En god Kong, eller lignende, fyldt med uimodståeligt vådfoder, er en glimrende aktivitet til din hund. Hvis det skal være endnu længere tid kan du med fordel fryse den ned på forhånd.