Hvalpefoder

Det er vigtigt at give din hvalp de bedste betingelser for, at den kan vokse sig stor, sund og stærk. Vi anbefaler, at du giver din hvalp foder af høj kvalitet – og hjælper dig også gerne med at vælge det helt rigtige.

7 varer

pr. side

Hvad skal en hvalp have at spise? 

Hvis der er noget man hurtigt lægger mærke til, når man har hundehvalp, så er det hvor hurtigt de faktisk vokser sig store. Derfor er det heller ikke overraskende, at en hvalp har brug for rigeligt med næring og en sund kost. 

For at hjælpe din hvalp med at vokse sig stor og sund, har vi nøje udvalgt det hvalpefoder vi har her i butikken. Vi mener nemlig, at godt hvalpefoder kun består af de bedste ingredienser og med et minimum af unødvendigt fyld som korn og ris.

Hvor længe skal man give hvalpefoder?

Kort fortalt, så skal en hvalp have specialiseret kost, indtil den er færdig med at vokse. Så snart din hvalp er blevet til en voksen hund skal den have en normalt foder fremstillet til fuldvoksne hunde. 

Det skyldes, at hvalpefoder er spækket næring der giver din hvalp de bedste vilkår for at vokse sig stor og stærk. 

Det er meget forskelligt fra race til race, hvornår vokseværket egentlig stopper. Små hunderacer kan være færdigudvokset allerede fra 8 måneder, hvorimod større hunderacer kan være op mod to år om at nå sin fulde størrelse.

Vi vejleder gerne dig og din hundehvalp

Uanset om du har spørgsmål til hvalpefoder, seler eller renlighedstræning, så står vi altid til rådighed for dig og din hundehvalp. Siden 2013 har vi forhandlet nogle af de bedste produkter til hunde og hvalpe – og vi kender vores produktsortiment rigtig godt. 

Du er altid velkommen til at tage din hvalp med ind i vores butik i Viby J – det er rigtig god miljøtræning.