Hurtta Pro Halsbånd, Rød SPAR 65%

Udsolgt
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Hurtta Pro Halsbånd

Hurtta Pro halsbånd er udviklet med fokus på ergonomi, så hundens ryg og nakke belastes mindst muligt på gåturen. Hurtta er et verdenskendt Finsk firma. De er kendt for at lave kvalitet og luksus produkter til hunde.

Halsbåndet er polstret med neopren, som skåner både pels og hud og materialet er både vand- og smudsafvisende. Sikkerheden er der også tænkt på i form af kraftige 3M reflekser, så hunden er synlig i den mørke tid. Hurtta halsbåndet er også udstyret med et kraftigt click-spænde og to helsvejsede ringe, som øger trygheden. Det er vigtigt, at du sætter linens karabinhage i begge ringe under gåturen, så al belastning fjernes fra click spændet.

Hurtta Pro halsbånd er vaskbart, så det er nemt at rengøre efter gåturen. Hvis du smider det i vaskemaskinen så sørg for at beskytte din maskine ved at lægge halsbåndet i en vaskepose.

Halsbåndet laves i 8 størrelser. Hurtta Pro halsbånd passer hunden perfekt, hvis du vælger den rigtige størrelse. Du skal blot måle din hund om halsen så finder du størrelsen i vores menu. Er din hunds halsmål tæt på max cm anbefaler vi, at du vælger et nummer større for bedre komfort.