!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

Hurtta Polstret Y-sele med Anti-træk Funktion, Str. 55

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Hurtta Hundeudstyr 

Hurtta er kendt for deres mange lækre kvalitets produkter. Y-selen tilbyder en god ergonomisk pasform og er meget velegnet til gåture og aktiviteter med hunden.

  • Meget robust
  • 3M-reflekser
  • Justerbar over brystet
  • Kan maskinvaskes
  • Med ring foran på brystet så den kan bruges som anti-træk sele

Ergonomisk Pasform:

Hos TheDogHouse går vi meget op i at din hunds sele sidder ergonomisk korrekt, så den støtter og ikke restrikterer din hund på gåturen. Vi er stor fan af denne sele da den har en god ergonomisk y-form, der ikke restrikterer hundens bevægelser eller skuldre, men derimod tillader fuld bevægelsesfrihed og optimal støtte.

Selen har god polstring som er behageligt for hunden og gør at hundens pels og hud ikke udsættes for slitage. Ydermere sider selen således på hunden, at den ikke går op i armhulerne på hunden og generer. 

Selen er fremstillet i slidstærk neopren og udstyret med effektive 3M-reflekser. 

Hvordan virker anti-træk funktionen?:

Hundesnoren sættes i ringen foran på brystet. Hvis hunden trækker fremad vil den automatisk blive drejet ”ud af kurs”. Den uønskede adfærd vil derfor hurtigt stoppe. Ydermere får den et mildt tryk til brystet som automatisk gør at de stopper og holder tilbage med at trække. Det er i dette øjeblik at du får chancen for at træne hunden, få den på plads og gå pænt igen.

Ved at bruge anti-træk selen vil du være i stand til at tage kontrol over gåturen på en skånsom og human måde. Din hunds fokus bliver taget fra det den er interesseret i, til dig på et øjeblik. Dette giver dig mulighed for at gå i den retning, du vælger. Anti-træk selen er et fantastik redskab til at lære din hund at gå pænt på og samtidig bruger du en positiv trænings metode som styrker båndet mellem din hund og dig.

Bemærk at anti-træk funktionen ikke skal ses som et quick-fix, men udelukkende er ment som et hjælpemiddel i træningen med at få din hund til at gå pænt. Det er derfor vigtigt at fortsætte med at træne din hund selvom at du bruger anti-træk funktionen. Hvis du bruger anti træk funktionen i en længere periode uden at træne, vil din hund med tiden, vænne sig til den og den vil miste meget af dens effekt.

Bemærk også at vi ikke anbefaler at bruge anti-træk funktionen i lange perioder, da dette kan give uhensigtsmæssig vrid på hunden. 

Størrelsesguide

Størrelse

Halsmål (kan ikke justeres)

Brystmål

35

32 cm

30 – 35 cm

45

38 cm

40 – 45 cm

55

43 cm

45 – 55 cm

60

48 cm

52 – 60 cm

70

55 cm

60 – 70 cm

80

60 cm

70 – 80 cm

90

66 cm

80 – 90 cm

100

76 cm

80 – 100 cm

110

90 cm

90 – 110 cm

120

92 cm

100 – 120 cm

 

God Gåtur