!OPHØRSUDSALG! - Varer købt på shoppen kan ikke returneres grundet ophør

 

Hurtta Kølesele Lilla 45-60cm

Ikke på lager
Tilbudspris 187,60  DKK Regulær pris 469,00  DKK

Køler og giver din hund velvære på varme dage. Køleselen hjælper med at nedkøle hunden ved hjerte- og brystområde, essentiel for kredsløbet. 

 •  Fragt 39 DKK
 •  1-3 dages levering
 •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
 •  Gratis afhentning i butikken

Hurtta Kølesele

 • Køler behageligt
 • Hjælper med at sænke din hunds kropstemperatur på varme dage
 • God pasform da den kan justeres i halsen og om maven
 • Kan bruges som en gåsele da den er udstyret med en D-ring på ryggen til at fastsætte en hundesnor
 • Den kølende effekt opnås via et køleelement som sættes i den indbygget lomme på brystet. Køleelementet er en lille pakning der skal tages ud og fyldes med vand og ligges i køleskabet. For yderligere køleeffekt kan selen dyppes i koldt vand. Man kan også nøjes med at bruge kølelementet alene eller blot at dyppe selen i vand. 
 • Ideel til træning eller shows
 • Fremragende absorptionsevne 

Dyp i koldt vand – vrid – nedkøling!

Køler og giver din hund velvære på varme dage. Køleselen hjælper med at nedkøle hunden ved hjerte- og brystområde, essentiel for kredsløbet. Ideel til gåture, træning og hundeshows. Dobbelt absorptionsevne sammenlignet med frottéjakker.

Enkel at benytte – du benytter blot det lille køleelement på brystet eller dypper den i koldt vand og vrider den tør, derefter er den klar til brug.

Den kølende effekt opnås via et køleelement som sættes i den indbygget lomme på brystet. Køleelementet er en lille pakning der skal tages ud og fyldes med vand og ligges i køleskabet. For yderligere køleeffekt kan selen dyppes i koldt vand. Man kan også nøjes med at bruge kølelementet alene eller blot at dyppe selen i vand. 

Kan med stor fordel bruges på hundeudstillinger og shows samt til gåture og køreture. Hvis du er ude på tur kan du blot hælde en flaske vand over selen og så starter køleeffekten.

Bemærk! - Det er vigtigt at din hund ikke har vesten på i for lange perioder eller sidder og får træk mens den har vesten på, da dette kan betyde at din hund ender med en forkølelse. Vi anbefaler at du bruger vesten i mindre intervaller f.eks. på en gåtur, en køretur i bilen, en stund i haven etc. og at du ikke lader din hund have den på en halv eller hel dag.  

Du skal altid holde øje med din hund og køleselen, så du opdager, når den er blevet tør. Når køleselen er blevet tør køler den ikke mere og har den modsatte effekt.

Størrelsesguide:

For at finde den rigtige størrelse til din hund, skal du måle din hunds hals og brystkasse (den bredeste del af din hunds brystkasse, lige bag ved forbenene)

Størrelsesguide

Størrelse

Halsmål

Brystmål

Bredde på Bryststykket

Small

35 - 45 cm

45 – 60 cm

17 cm

Medium

45 - 55 cm

60 – 80 cm

23 cm

Large

52 - 74 cm

80 – 100 cm

30 cm


Bemærk at køleselen har et meget bredere bryststykke end på almindelige seler. Den vil derfor mere på brystet end med en almindelig sele.

 

Specifikationer
Størrelse45-60 cm