Hunter Rundsyet Læderhalsbånd Round & Soft, Okselæder Sort-Str. 35

På lager
Tilbudspris 115,00 DKK Regulær pris 229,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 499 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

Hunter rundsyet læderhalsbånd 

Lækkert rundsyet læder halsbånd, lavet af oksenappalæder med robust og rivefast nylon-indlæg. 

Oksenappelæder er et meget fint og utrolig blødt og smidig læder. Det bløde rundsyet læder gør halsbåndet dejligt behageligt for hunden at have på, og er samtidig yderst skånsom mod pelsen.

OBS! Det er vigtigt at smøre din hunds læderhalsbånd regelmæssigt med læderfedt da det ellers kan komme til at krakelere og se kedeligt ud. Klik på billedet nedenfor for at købe Hunter læderfedt:

 

Læderpleje 

Sådan plejer du din hunds halsbånd

Hvis din hunds halsbånd eller line bliver mudret kan du rense mudderet af med en fugtig klud og tørre efter med en blød klud. Lad læderet tørre naturligt, og væk fra direkte varme, da dette kan forårsage skade som at læderet slå sig.

Det er vigtigt at smøre din hunds læderhalsbånd regelmæssigt med læderfedt da det ellers kan komme til at krakelere og se kedeligt ud. Brug f.eks det samme fedt som du bruger til at pudse sko med. Alle læder halsbånd drager fordel af en smule TLC (Tender love and care), og for at få det bedste ud af din hunds halsbånd kan du med fordel bruge sadel sæbe eller læder balsam for at holde læderet i tip top stand. Hvis din hund er en reguler svømmer i havet, vær opmærksom på, at salt vand kan ødelægge læderet.

 

 

Størrelsesguide

Mål din hund rundt om halsen med en blødt målebånd. Målebåndet skal ligge tæt til halsen/huden, ingen fingre imellem.

Læg 2 cm til det halsmål du lige har målt.

Eksempel: Din hund måler 34 cm om halsen. Du ligger 2 cm til og derved får du et mål på 36 cm. I dette tilfælde ville vi vælge en størrelse 45.

Når du vælger halsbånd til din hvalp så sørg for at vælge en størrelse hvor hunden kan passe halsbåndet i det mindste hul. Derved kan du løbende justere halsbåndet ud til de størrere huller i takt med at hvalpen vokser og så får du mere ud af halsbåndet. 

STØRRELSE

JUSTERING

OMKREDS

Str. 35

28 – 32 cm

8 mm

Str. 40

33 – 37 cm

8 mm

Str. 45

38 – 42 cm

8 mm

Str. 50

41 – 46 cm

10 mm

Str. 55

46 – 51 cm

10 mm

Str. 60

51 – 56 cm

10 mm

 

Specifikationer
StørrelseStr. 35