Hunter Lædersele Aalborg. Blødt Okselæder, Mørkebrun

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 645,00 DKK
  •  Fragt 39 DKK
  •  1-3 dages levering
  •  Fri fragt ved køb over 599 DKK
  •  Gratis afhentning i butikken

INFORMATION

Hunter Seler 

Flot og stilfuld lædersele i det blødeste okseskind. Produktet er lavet af meget blødt læder, som er dejlig blødt og smidig og sikrer en behagelig bære komfort for din hund. Robust og rivefast materiale. 

Bemærk venligst at dette produkt er en skaffevare. Hvis du er interesseret i at bestille produktet, så skriv venligst en email til os på [email protected] og vi vil med glæde hjælpe dig. 

Skaffevarer er en bestillingsvare som ikke er en del af vores faste sortiment, men som vi gerne vil prøve at bestille hjem til dig. Normalt er der 2-3 ugers leveringstid.

Dog gør vi opmærksom på at det ikke er alle bestillingsvarer som vi kan få hjem indenfor kort tid. Vi prøver for så vidt muligt at ”samle sammen” til en ordre ved den pågældende leverandør således at fragtomkostningerne bliver minimeret.

 

God Gåtur

STØRRELSER

Sådan måler du din hund:

Mål din hund med en blødt målebånd. Målebåndet skal ligge tæt til halsen/huden, ingen fingre imellem.

Læg 2-3 cm til de mål du lige har målt.

Str.

Hals

Bryst

Sele Bredde

Small

38 – 52 cm

36 – 50 cm

1,5 cm

Medium

44 – 56 cm

47 – 63 cm

2 cm

Large

52 – 72 cm

51 – 64 cm

2,5 cm

XLarge

58 – 80 cm

63 – 90 cm

2,5 cm

XXLarge

62 – 90 cm

65 – 95 cm

2,5 cm


Bemærk venligst at vi ikke kan tilbyde ordentlig vejledning uden et halsmål.
Hvis du er I tvivl om hvilken størrelse halsbånd din hund har brug for, så send os gerne en mail på [email protected] eller ring til os på 35 10 65 60. Vi er til for at hjælpe dig og vi gør det med glæde.
 Alternativt kan du besøge os i butikken hvor vi også med glæde vil hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Hvis muligt, tag gerne din hund med så den kan prøve halsbåndet på.